Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τρελά πράγματα με τον Αλβανό! Κοτσάνα για Βέλεθ - "Πετάει" λεφτά!
| 2020-05-28 10:40:00

Τρελά πράγματα με τον Αλβανό! Κοτσάνα για Βέλεθ - "Πετάει" λεφτά - Ούτε λέξη ο Ρόκα στον Αλαφούζο!

του Νίκου Στεργίου
Τρελά πράγματα με τον Αλβανό! Κοτσάνα για Βέλεθ - "Πετάει" λεφτά - Ούτε λέξη ο Ρόκα στον Αλαφούζο!

Κάπου έχει μπερδευτεί  η κατάσταση με τον Μπουλέντ Μπάσα, τον διεθνή Αλβανό μέσο, ο οποίος εμφανίζεται να ενδιαφέρει σοβαρά τον Τσάβι Ρόκα για την ενίσχυση του κέντρου του Παναθηναϊκού. Πρώτα, παρουσιάζεται ο ίδιος να δηλώνει πως ανυπομονεί να συνυπάρξει ξανά με τον Φραν Βέλεθ μετά την κοινή τους θητεία στη Μούρθια, από την οποία όμως ο Ισπανός στόπερ δεν έχει περάσει ποτέ.

Μετά παρουσιάζεται να είναι αυτός που πιέζει τη Βίσλα Κρακοβίας να τον αποδεσμεύσει και αυτό ενώ στις δηλώσεις του αφενός δεν έδειξε καμία τέτοια προδιάθεση, ενώ δημοσιεύματα από την Πολωνία επισημαίνουν πως του οφείλονται χρήματα. Θα ήταν λοιπόν αυτός που θα πίεζε κάνοντας ένα τέτοιο «δώρο» στην ομάδα του, η οποία λόγω οικονομικών προβλημάτων θέλει να ξεφορτώσει το ρόστερ της; Λεπτομέρεια (μία ακόμη). Όχι άμεσα, αλλά μετά το τέλος του πρωταθλήματος το οποίο ξεκινά εκ νέου σε λίγες μέρες και βρίσκει την Βίσλα να δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Το κυριότερο όμως είναι πως σύμφωνα με πληροφορίες που έχει o sportdog και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης είναι πως ο 30χρονος Αλβανός όχι μόνο δεν έχει μιλήσει με τον Τσάβι Ρόκα, αλλά περιμένει ειδοποίηση μετά την πρόταση που έγινε στον Καταλανό τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού από τον ατζέντη του. Ειδοποίηση για το αν του κάνει ο ποδοσφαιριστής ή όχι, αν ικανοποιεί τα κριτήρια που έχει θέσει ή όχι.

Και φυσικά, σίγουρα – όπως ισχύει για κάθε ποδοσφαιριστή που εμφανίζεται ως μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού – ο Ρόκα δεν έχει ενημερώσει κανέναν άλλον για τον Μπάσα. Ούτε τον προπονητή (με τον οποίο έτσι κι αλλιώς δεν επικοινωνούν) ούτε όμως και τον ιδιοκτήτη με τον οποίο τις τελευταίες μέρες, μετά την επιστροφή του Καταλανού στην Αθήνα, έχουν ανακτήσει την επαφή τους, ειδικά σε θέματα που αφορούν τον αγωνιστικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διέρρευσε: Αυτό θα κάνει ο Δημήτρης με Ευρωλίγκα - Σκάει 10 "μύρια" και χαιρετάει; Σκέτη τρέλα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags