Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Δημήτρης Λημνιός: Τους... πετσόκοψε ο Σαββίδης! "Ξέχασε" τη ρήτρα - Ούτε μισή πρόταση - Καμία ομάδα στον κόσμο...
| 2020-05-28 12:00:00

Τους... πετσόκοψε ο Σαββίδης! "Ξέχασε" τη ρήτρα - Ούτε μισή πρόταση - Καμία ομάδα στον κόσμο...

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τους... πετσόκοψε ο Σαββίδης! "Ξέχασε" τη ρήτρα - Ούτε μισή πρόταση - Καμία ομάδα στον κόσμο...

ΠΑΟΚ - Δημήτρης Λημνιός: Κόντρα στην επιμονή και των γειτόνων, αλλά και των ελληνικών media που ανακύκλωναν κάτι που έστω και έμοιαζε εξωφρενικό, ο sportdog από χτες είχε ξεκαθαρίσει ευθαρσώς και σαφέστατα πως δεν υπήρχε το παραμικρό πέραν της ιδιαίτερα ανεπτυγμένης φαντασίας των Τούρκων, στο θέμα που ανακάλυψαν με συμφωνία της Τράμπζονσπορ και του Δημήτρη Λημνιού.

Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ και, σύμφωνα με τις πρόσφατες αποφάσεις και εξαγγελίες του Ιβάν Σαββίδη, έχων συμβουλευτικό ρόλο στις μεταγραφικές υποθέσεις του συλλόγου, Γιώργος Σαββίδης, ήταν κατηγορηματικός, με χαρακτηριστική του απάντηση σε συνομιλία που είχε στα social media με οπαδού του ΠΑΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως μόνο με 20 εκατ. ευρώ παραχωρείται ο Λημνιός.

Κάπως έτσι έβαλε για… ύπνο το συγκεκριμένο σενάριο, «ξύπνησε» όμως άλλες καταστάσεις. Πρώτο, η σκοπιμότητα της αναφοράς των 20 εκατ. ευρώ, τα οποία σαφώς όρισε ως buy-out του Λημνιού, ξεχνώντας (;), αγνοώντας (;), γνωρίζοντας λανθασμένα (;) πως η ρήτρα αποδέσμευσης του διεθνή εξτρέμ μετά την προ 20μηνου αναπροσαρμογή του συμβολαίου του είναι στα 15 και όχι στα 20 εκατ. ευρώ.

Εκ των πραγμάτων συνεπώς, αυτό το ποσό είναι το ταβάνι που μπορεί να αξιώνει ο ΠΑΟΚ για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό. Το δεύτερο ερωτηματικό έχει να κάνει με το στάτους του ίδιου του Λημνιού, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται ως γνωστόν το επόμενο καλοκαίρι. Λογικό από την πλευρά του ΠΑΟΚ να ζητάνε την ρήτρα του Ελληνα εξτρέμ, από την άλλη όμως μάλλον είναι εκτός πραγματικότητας.

Και αυτό γιατί αφού αφενός στον ΠΑΟΚ δεν έχουν δεχτεί ούτε μισή πρόταση ως τώρα που έστω να προσεγγίζει το 50% της ρήτρας του Λημνιού, αλλά το σημαντικότερο έγκειται στο ότι δεν υπάρχει καμία ομάδα αυτή τη στιγμή στον κόσμο που θα ενδιαφερθεί για τον Λημνιό και δεν θα «παίξει» με το γεγονός ότι το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, πιέζοντας συνεπώς τον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποια κρίση τώρα... Εξέλιξη στον ΠΑΟΚ που απογειώνει την ομάδα - Τινάζει την μπάνκα ο τρομερός Ιβάν!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags