Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Φοβερές ατάκες από πρώην ΠΑΟΚτσή για... μεταγραφή του Ολυμπιακού - "Μόνο στην Ελλάδα δεν..."
| 2020-05-28 23:52:00

Φοβερές ατάκες από πρώην ΠΑΟΚτσή για... μεταγραφή του Ολυμπιακού - "Μόνο στην Ελλάδα δεν..."

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες από πρώην ΠΑΟΚτσή για... μεταγραφή του Ολυμπιακού - "Μόνο στην Ελλάδα δεν..."

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο πρώην γυμναστής του ΠΑΟΚ και άλλων μεγάλων ομάδων, Νίκος Καρύδας, και μίλησε για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τους τραυματισμούς από τα συνεχόμενα παιχνίδια, την επιστροφή στην δράση αλλά και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τη μεταγραφή του Αποστολόπουλου από τον Πανσερραϊκό στον Ολυμπιακό: «Δεν τον έχω δει εγώ αλλά έχω ακούσει πολύ καλά στοιχεία για τον παίκτη. Αν το έδαφος που θα δεχθεί τον ποδοσφαιριστή είναι εντάξει τότε δεν υπάρχει πρόβλημα με τα φώτα που στρέφονται στους νεαρούς παίκτες. Είμαι υπέρ του Ελληνα προπονητή, γυμναστή, ποδοσφαιριστή. Δεν μπορεί να γίνεται μόνο στην Ελλάδα να μην παίζουν νεαροί ποδοσφαιριστές ενώ σε όλο τον κόσμο να παίζουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Φυσικά για να παίξει ένας νεαρός ποδοσφαιριστής θα πρέπει να βρει και το ψυχολογικό υπόβαθρο σε μια ομάδα να τον υποδεχθεί. Σημασία έχει και η ειλικρινής πληροφόρηση των γονιών για το που μπορούν να φτάσουν στα παιδιά τους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags