Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή εξέλιξη - Πρώην του Πανιωνίου... διώχνει τον Γκαρσία από Ερυθρό; - Έφτασε κοντά στην ΑΕΚ!
| 2020-05-29 19:15:00

Φοβερή εξέλιξη - Πρώην του Πανιωνίου... διώχνει τον Γκαρσία από Ερυθρό; - Έφτασε κοντά στην ΑΕΚ!

Sportdog Team
Φοβερή εξέλιξη - Πρώην του Πανιωνίου... διώχνει τον Γκαρσία από Ερυθρό; - Έφτασε κοντά στην ΑΕΚ!

Ο πρώην άσος του Πανιωνίου, Σρνταν Σπιριντόνοβιτς "κλείνει" στον Ερυθρό Αστέρα, και μάλιστα με πολύ καλά χρήματα.

Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός άρεσε στην σερβική ομάδα από την περίοδο που αγωνιζόταν στον Πανιώνιο, ωστόσο τότε η υπόθεση δεν προχώρησε. Ο Σπιριντόνοβιτς έπαιξε για μια σεζόν στην πολωνική Πογκόν και εντυπωσίασε, με τον Ερυθρό Αστέρα να προχωρά στην απόκτησή του, αφού απομένει μόνο το τυπικό κομμάτι για να ολοκληρωθεί.

Οι Πολωνοί θα πάρουν 300.000 ευρώ, ενώ ο παίκτης συμφώνησε για καθαρές ετήσιες απολαβές 400.000 ευρώ και τριετές συμβόλαιο.

Αξίζει να σημιεωθεί πως ο Σπιριντόνοβιτς είχε φτάσει στο παρελθόν κοντά στη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Παράλληλα, η διαφαινόμενη απόκτησή του από τον Ερυθρό Αστέρα "γεννά" νέες φήμες σχετικά με το μέλλον του Ματέο Γκαρσία στην ομάδα.. Με δεδομένο ότι ο Αργεντινός, που ενδιαφέρει τον Άρη και όχι μόνο, θεωρείται "φευγάτος" και αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Σπιριντόνοβιτς, τα σενάρια γύρω από το μέλλον του αναμένεται να... οργιάσουν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags