Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερές ατάκες Ραντζέλοβιτς για τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό και την Άρσεναλ - Τι είπε για ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
| 2020-05-29 22:13:00

Τρομερές ατάκες Ραντζέλοβιτς για τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό και την Άρσεναλ - Τι είπε για ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Ραντζέλοβιτς για τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό και την Άρσεναλ - Τι είπε για ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Συνέντευξη στην πατρίδα του παραχώρησε ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος αναφέρθηκε στο πως... έριξε άκυρο στον Ερυθρό Αστέρα για τον Ολυμπιακό, αλλά και στις στιγμές που δεν θα ξεχάσει από τη φετινή σεζόν. Παράλληλα, μιλώντας στο «Sport Klub» θυμήθηκε τα δύο γκολ που έβαλε απέναντι στην Κρασνοντάρ, αλλά και την επική πρόκριση στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ για το Europa League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό: «Δεν περίμενα να παίξω σε τόσα πολλά παιχνίδια, αλλά η πραγματικότητα αποδείχθηκε σπουδαία για μένα. Σε ένα νέο περιβάλλον, έναν σπουδαίο σύλλογο, πίστευα ότι θα μου πάρει αρκετό χρόνο να εγκλιματιστώ, αλλά προσπάθησα από την πρώτη στιγμή να είμαι όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένος. Όταν ήμουν στη Ραντνίτσκι, είχα πρόταση από τον Ερυθρό Αστέρα και αυτό ήταν το μεγαλύτερο κίνητρο για να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά. Όταν όμως ήρθε η πρόταση από τον Ολυμπιακό, κάτι με τράβηξε αμέσως προς τα εκεί και δεν έκανα λάθος. Αποδείχθηκε ότι πήρα τη σωστή απόφαση, γιατί εδώ (σ.σ. στον Ολυμπιακό) έχω την ευκαιρία να εξελιχθώ».

Για τα γκολ που έχει πετύχει φέτος: «Αυτά τα δύο γκολ με την Κρασνοντάρ πιθανότατα θα είναι τα αγαπημένα στη διάρκεια της καριέρας μου. Ήμουν πάρα πολύ χαρούμενος γιατί βοήθησα την ομάδα να προκριθεί στο Champions League. Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα να αγωνίζεσαι σε αυτή τη διοργάνωση. Είναι κάτι σπουδαίο και το όνειρο κάθε παιδιού όταν ξεκινάει το ποδόσφαιρο».

Για την εκτός έδρας νίκη επί της Άρσεναλ στο Europa League: «Ήταν μια τρελή νύχτα! Κερδίσαμε μέσα στο Λονδίνο έναν μεγάλο σύλλογο όπως η Άρσεναλ. Δεν υπάρχουν πολλά που να χρειάζεται να πεις. Το μόνο που θα πω είναι ότι όλοι στην ομάδα μετά από μερικές ημέρες συνειδητοποιήσαμε τι είχαμε πετύχει. Ένα μεγαλειώδες παιχνίδι για ολόκληρο τον σύλλογο».

Για τον Πέδρο Μαρτίνς: «Έχω πολύ καλή σχέση με τον προπονητή και θέλω να τον ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσε στην αρχή, που με πίστεψε. Σημαίνει πολλά για μένα ότι οι συμπαίκτες μου με αποδέχθηκαν με τόσο καλό τρόπο. Όλα τα παιδιά είναι τρομερά, η ατμόσφαιρα είναι πραγματικά καλή. Κάνω παρέα με όλους, περνάω τον περισσότερο χρόνο μου με τον Σουντανί και τον Σεμέδο. Πρέπει επίσης να πω ότι στην αρχή με βοήθησε πάρα πολύ ο Γιάγκος Βούκοβιτς».

Για το φινάλε της φετινής σεζόν: «Είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο, έχουμε ένα σημαντικό προβάδισμα, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος. Πιστεύω ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το νταμπλ, γιατί παίζουμε τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας στο γήπεδό μας. Είχαμε χάσει το πρώτο παιχνίδι με 3-2. Πιστεύω ότι είμαστε ικανοί για να περάσουμε κι άλλον ένα γύρο στο Europa League, όπως κάναμε με την Άρσεναλ. Ήρθαμε ισόπαλοι (1-1) με τη Γουλβς στο πρώτο παιχνίδι».

Για τη Super League 1: «Όταν ήρθα, νόμιζα ότι το πρωτάθλημα δεν ήταν τόσο απαιτητικό. Έκανα όμως λάθος. Όλοι παίζουν στο μάξιμουμ και είναι δύσκολο να κερδίσεις αν δεν έχεις τη σωστή προσέγγιση. Είναι δύσκολα όλα τα παιχνίδια, ειδικά όταν είσαι φιλοξενούμενος απέναντι σε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Είναι εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα! Οι φίλαθλοι είναι φανατικοί. Στον δρόμο είχα την ευκαιρία να δω πόσο σημαντικό είναι το ποδόσφαιρο για τους ανθρώπους εδώ».

Για το μέλλον του: «Μέχρι στιγμής είμαι πάρα πολύ καλά. Είμαι ικανοποιημένος που παίζω και ελπίζω να πάρω ακόμη περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Στόχος μου είναι να πάω σε ακόμη μεγαλύτερο σύλλογο στο μέλλον, αλλά όλα πρέπει να γίνονται βήμα βήμα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags