Facebook Pixel Νίκος Αναστόπουλος - ΠΑΟΚ: Αναστό: "CAS και τρίχες, οι παίκτες του ΠΑΟΚ λένε για Σαββίδη - Να πέσει ο Ολυμπιακός που έριχνε τριάρες;"
| 2020-05-29 23:23:00

"CAS και τρίχες, οι παίκτες του ΠΑΟΚ λένε για Σαββίδη - Να πέσει ο Ολυμπιακός που έριχνε τριάρες;"

Sportdog Team
"CAS και τρίχες, οι παίκτες του ΠΑΟΚ λένε για Σαββίδη - Να πέσει ο Ολυμπιακός που έριχνε τριάρες;"

Νίκος Αναστόπουλος - ΠΑΟΚ: Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, τις δικαστικές διαμάχες ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και την ανανέωση του Μίκαελ Ένινγκ μίλησε ο Νίκος Αναστόπουλος στο Metropolis 95.5.

Ο έμπειρος κόουτς έκανε... επίθεση στον Δικέφαλο για το θέμα της πολυιδιοκτησίας και σχολίασε πως δεν είναι δυνατόν να "έστηνε" ματς ο Ολυμπιακός, όταν μοίραζε τριάρες σε όλες τις ομάδες.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την νέα κατάσταση στο ποδόσφαιρο: «Είναι κάτι διαφορετικό και πρωτόγνωρο. Ο κορωνοϊός δυστυχώς άφησε πίσω τους παίκτες σε φυσική κατάσταση. Μέσα στο σπίτι σου μπορείς να κάνεις γυμναστική για σώμα στην παραλία. Δεν μπορείς να κάνεις. Τι να κρατήσει; Τι να κάνει; Θα φανεί στα παιχνίδια τι ακριβώς θα δούμε.

Υπήρχαν οχτώ μυϊκοί τραυματισμοί στο πρώτο παιχνίδι (στη Γερμανία) διαβάσαμε. Όπως καταλαβαίνετε μετά από αυτήν την απραξία, που θα βρει αγωνιστικό ρυθμό η ομάδα; Ο ρυθμός βρίσκεται μέσα στα παιχνίδια. Για αυτό υπάρχουν τα φιλικά. Έτσι είσαι έτοιμος. Θα φανεί. Θα δούμε».

Για τη μάχη του πρωταθλήματος: «Τι να δούμε τώρα; Ποια δικαστήρια; CAS και τρίχες. Βγήκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ και είπαν ότι έχουν τον ίδιο πρόεδρο. Ο παίκτης δεν μπορεί να το είπε από το μυαλό του. Το δικαστήριο έχει πάρει απόφαση. Μπορείς να πας όπου θέλεις και στον Θεό τον ίδιο αλλά η υπόθεση είναι φανερή. Τι να λέμε; Βγήκαν και το είπαν. Δεν μπορεί να αλλάξει η εικόνα του πρωταθλητή. Θα λες ότι είναι πρωταθλητής (σ.σ. Ο Ολυμπιακός). Τι να αλλάξει; ».

Για την εισήγηση Σπανού για υποβιβασμό Ολυμπιακού: «Θα υποβιβασθεί; Εκείνος ο Ολυμπιακός που έριχνε τριάρες και τεσσάρες έχει στήσει το παιχνίδι με τη Βέροια; Θα τρελαθούμε τώρα;».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του Ένινγκ: «Τα αποτελέσματα που ήρθαν, έφεραν τον Άρη σε μια καλή θέση και διεκδικεί την πρόκριση στον τελικό και έχει ένα πλεονέκτημα λόγω του Χαριλάου. Η πορεία του είναι πετυχημένη. Είχε προβλήματα από την αρχή. Είναι δύσκολη ομάδα ο Άρης δεν είναι εύκολη. Οι μεγάλες ομάδες έχουν και μεγάλες φουρτούνες. Έγινε πιο συμπαγής η ομάδα γιατί είναι ωραίο να φεύγεις να κάνεις το γκολ αλλά το θέμα είναι τι θα γίνει και πίσω. Το να συνδυάζεις και τα δύο είναι ευχής έργον. Εάν είναι να διαλέξω, εγώ προτιμώ να πάρω τους τρεις βαθμούς καθώς θα με πάει στην πεντάδα».

Για την Καλαμάτα: «Η Καλαμάτα είναι ανερχόμενη δύναμη. Πιστεύουμε ότι αργά ή γρήγορα θα πάει στην θέση που της αξίζει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags