Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση.
| 2020-05-30 12:16:00

Τρομερός Βαλμπουενά – Ατάκα-φωτιά για Φενέρ – Τι είπε για την επιστροφή

Sportdog Team
Τρομερός Βαλμπουενά – Ατάκα-φωτιά για Φενέρ – Τι είπε για την επιστροφή

Ολυμπιακός: Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

Ο Γάλλος άσος του Ολυμπιακού σε δηλώσεις που παραχώρησε στο τουρκικό «beIN Sports» μίλησε για την περίοδο της καραντίνας αλλά και για τους οπαδούς της Φενέρ.

«Ζήσαμε τη διαδικασία της καραντίνας, όπως όλοι οι άλλοι στην Ελλάδα, όμως αυτή άρχισε να αίρεται σταδιακά μέσα σε 2 εβδομάδες. Σύμφωνα με τον προβλεπόμενο προγραμματισμό, το πρωτάθλημά μας θα αρχίσει στις 7 Ιουνίου», τόνισε και συνέχισε:

«Η μοναδική μου επιθυμία είναι να μην επηρεάσει την πρόοδο μας. Φτάσαμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, έχουμε μια καλή πορεία στο Europa League και στο πρωτάθλημα. Ήταν μια σεζόν που συνεχίσαμε με πολλούς στόχους. Ελπίζω ότι αυτό το μεγάλο διάστημα δεν θα μας επηρεάσει αρνητικά. Έχουμε μια καλή σεζόν. Θα είναι δύσκολο για εμάς γιατί σταματήσαμε σε καλή περίοδο. Έχουμε ξεκινήσει να προπονούμαστε ως ομάδα. Είμαστε σε μια περίοδο προετοιμασίας».

Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην προηγούμενη του ομάδα, την Φενέρμπαχτσε, λέγοντας τα εξής: «Νομίζω ότι έδωσα τα πάντα στο γήπεδο. Οι οπαδοί της Φενέρ είναι οπαδοί που σε ωθούν και θέλουν περισσότερα και θέλουν περισσότερα. Ήξερα επίσης τι με περίμενε, γιατί έπαιξα για πρώτη φόρα στη Μασσαλία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags