Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Μπουρλότο" στον ΠΑΟ πριν τα πλέι οφ! Η σιωπή του Δώνη στο Κορωπί, "άκυρο" των παικτών στην ΠΑΕ
| 2020-05-30 16:59:00

"Μπουρλότο" στον ΠΑΟ πριν τα πλέι οφ! Η σιωπή του Δώνη στο Κορωπί, "άκυρο" των παικτών στην ΠΑΕ

Sportdog Team
"Μπουρλότο" στον ΠΑΟ πριν τα πλέι οφ! Η σιωπή του Δώνη στο Κορωπί, "άκυρο" των παικτών στην ΠΑΕ

Παναθηναϊκός: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, καθώς το κλίμα στα αποδυτήρια μία εβδομάδα πριν την έναρξη των πλέι οφ δεν είναι καθόλου καλό.

Το Σάββατο στο Κορωπί επικρατούσε η απόλυτη ησυχία, καθώς ο Γιώργος Δώνης αποφάσισε να μην μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του για την επιστολή του Γιάννη Αλαφούζου, με την οποία ενημερώθηκε πως θα αποχωρήσει από τον πάγκο το καλοκαίρι.

Ο Έλληνας κόουτς δεν είπε το παραμικρό στους παίκτες, οι οποίοι πάντως έχουν ενημερώθει για τις εξελίξεις από τα μίντια και οι περισσότεροι εμφανίζονται προβληματισμένοι και με πολλές απορίες για αυτή την εξέλιξη.

Από εκεί και πέρα όμως, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει και ένα δεύτερο μεγάλο πρόβλημα να αντιμετωπίσει, καθώς οι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να μη δεχθούν την πρόταση για περικοπές που τους έγινε από τη διοίκηση.

Να θυμίσουμε ότι η ΠΑΕ πρότεινε 40% μείωση στη δόση του Μαϊου, αφού τις υπόλοιπες τρεις Σεπτεμβρίου, Δεκεμβρίου (μεταφέρθηκε για φορολογικούς λόγους τον Γενάρη), Φεβρουαρίου τις έχουν εισπράξει. Αυτή η περικοπή αφορά όσους έχουν συμβόλαιο 60.000 ευρώ και άνω. Όσοι παίρνουν λιγότερα δεν θα πειράζονταν οι αποδοχές τους, αλλά αυτοί είναι ελάχιστοι (Αποστολάκης, Σέχου, Θεοχάρης, Βαγιαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Ζαγαρίτης) και γενικά τα παιδιά της Ακαδημίας.

Οι ποδοσφαιριστές συζήτησαν το Σάββατο στα αποδυτήρια και αποφάσισαν να αρνηθούν, καθώς ξεκαθάρισαν ότι στην καραντίνα δεν έκαναν διακοπές αλλά γυμναζόντουσαν κανονικά, ενώ από τη στιγμή που το πρωτάθλημα συνεχίζεται, εκτιμούν ότι δεν θα χάσει έσοδα ο σύλλογος. Μάλιστα, αρκετοί έλεγαν πως με τις νέες συνθήκες δεν θα κάνουν παρά μόνο λίγες διακοπές για τη νέα σεζόν, ενώ όσοι φεύγουν το καλοκαίρι δεν ασχολήθηκαν ιδιαίτερα, καθώς δεν θεωρούν ότι υπάρχει λόγος να… χαρίσουν χρήματα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags