30/05/20 - 18:45

Αυτή είναι η επιστολή Αλαφούζου σε Δώνη - Τι ζήτησε το "αφεντικό" του ΠΑΟ και δεν τηρήθηκε

Sportdog Team
Αυτή είναι η επιστολή Αλαφούζου σε Δώνη - Τι ζήτησε το "αφεντικό" του ΠΑΟ και δεν τηρήθηκε
1.169views

Γιάννης Αλαφούζος - Γιώργος Δώνης: «Διέρρευσε» όπως ήταν αναμενόμενο, η επιστολή που έστειλε ο Γιάννης Αλαφούζος στον Γιώργος Δώνη.

Το οξύμωρο είναι ότι στο τέλος της επιστολής, ο Αλαφούζος ζήτησε από τον Δώνη να μην δημοσιοποιήσει την επιστολή του, η οποία όμως έγινε γνωστή αμέσως το βράδυ της Παρασκευής, ενώ κυκλοφόρησε ολόκληρη σήμερα και στο διαδίκτυο.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής του Αλαφούζου στον Δώνη:

«Αγαπητέ Γιώργο,

Με την επιστολή μου αυτή, θα ήθελα πρώτα από όλα να σε ευχαριστήσω για την πολύτιμη συνεισφορά σου στην πορεία και τη στήριξη της ομάδας στην τελευταία διετία.

Θεωρώ δεδομένο ότι γνωρίζεις πως εκτιμώ τη δουλειά και το προπονητικό σου έργο. Αυτός εξάλλου ήταν και ο λόγος που σου εμπιστεύτηκα τον Παναθηναϊκό σε μια πολύ δύσκολη για την ΠΑΕ περίοδο.

Στη διάρκεια των τελευταίων μηνών υπήρξαν μια σειρά παρεξηγήσεων και παρανοήσεων οι οποίες δυστυχώς δημοσιοποιήθηκαν και δημιούργησαν συνθήκες κακής επικοινωνίας μεταξύ μας.

Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία ποιος έκανε μεγαλύτερα λάθη σε αυτή την εξέλιξη και δεν θέλω να σου αποδώσω μονομερώς ευθύνες. Αυτά όμως συνετέλεσαν ώστε να διαρραγεί η μεταξύ μας σχέση εμπιστοσύνης.

Θα ήθελα να σε παρακαλέσω λοιπόν, μέρα την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου να μην συνεχίσουμε την επαγγελματική μας σχέση.

Είμαι στη διάθεση σου να τα πούμε κι από κοντά αλλά προτίμησα να σου στείλω αυτή την επιστολή για να ξεκαθαρίσω τις σκέψεις και τις προθέσεις μου πριν την οποιαδήποτε συνάντηση ή επικοινωνία μας.

Θα σε παρακαλούσα η επιστολή αυτή να είναι εμπιστευτική μέχρι την ολοκλήρωση των πλέι οφ για το καλό του Παναθηναϊκού.

Με τιμή, Γιάννης Αλαφούζος».

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τις κορυφαίες ομάδες και σπόρ, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ