Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Τσιμίκας: Απίστευτη έκπληξη: Αυτός ακούγεται για αντι-Τσιμίκας στον Ολυμπιακό - Είχε φύγει σαν... παλτό
| 2020-05-30 20:50:00

Απίστευτη έκπληξη: Αυτός ακούγεται για αντι-Τσιμίκας στον Ολυμπιακό - Είχε φύγει σαν... παλτό

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτη έκπληξη: Αυτός ακούγεται για αντι-Τσιμίκας στον Ολυμπιακό - Είχε φύγει σαν... παλτό

Ολυμπιακός - Κώστας Τσιμίκας: Η μεταγραφική συζήτηση στον Ολυμπιακό δεν σταματά ποτέ και φυσικά δεν περιορίζεται μόνο στις επερχόμενες προσθήκες αλλά και σε πιθανές πωλήσεις των Πειραιωτών.

Ειδικότερα στο ζήτημα του Κώστα Τσιμίκα, τα σενάρια έχουν "φουντώσει" εδώ και καιρό, αφού ο Έλληνας άσος παραμένει στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων μετά την καταπληκτική σεζόν που πραγματοποίησε όντας βασικός και αναντικατάστατος σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η όλη φημολογία με τον "Τσίμι" έχει αυτομάτως δώσει τροφή στις συζητήσεις για τον πιθανό αντικαταστάτη του, με ουκ ολίγα ονόματα να έχουν ακουστεί.

Μεταξύ αυτών, βρίσκεται και η περίπτωση ενός παλιού γνώριμου τον Πειραιωτών, και συγκεκριμένα του Μπάμπη Λυκογιάννη.

Ο Έλληνας αμυντικός αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού δεν φαίνεται να υπολογίζεται στην Κάλιαρι. Ειδικά από τη στιγμή που είναι πολύ πιθανό ο Ολυμπιακός να βγει στην αγορά για αριστερό μπακ, το όνομα του Λυκογιάννη δεν άργησε να συνδεθεί με την πρώην ομάδα του.

Πάντως, καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν πως ο διεθνής άσος δεν βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα των Ερυθρολεύκων τη δεδομένη χρονική, αφού έχουν προτεραιότητα άλλες περιπτώσεις παικτών που εξετάζονται. Και φυσικά, πολλά θα εξαρτηθούν από το τι μέλλει γενέσθαι με τον Τσιμίκα, που είναι μεν υποψήφιος προς αποχώρηση, αρκεί όμως ο Ολυμπιακός να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Παράλληλα, είναι αμφίβολο το κατά πόσο ο ίδιος ο παίκτης "ψήνεται" για επιστροφή στην Ελλάδα. Ο Λυκογιάννης αγωνίζεται στο εξωτερικό από το 2015 (σε Αυστρία και Ιταλία, με Στουρμ Γκρατς και Κάλιαρι αντίστοιχα) και στην "πιάτσα" των ατζέντηδων λέγεται πως προτιμά την παραμονή στην Ευρώπη, παρά τον επαναπατρισμό σε αυτή τη φάση της καριέρας του.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος Ποντένσε... Με αυτόν τον εξτρέμ ο Μαρινάκης θα "ρίξει" το Καραϊσκάκη - "Τρέμουν" ΠΑΟΚ, ΑΕΚ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags