Facebook Pixel Βασίλης Λάκης - ΑΕΚ: Ο παλαίμαχος άσος μίλησε για όλα όσα αφορούν την καριέρα του!
| 2020-05-31 12:26:00

Ατάκες-τούμπανο από παλαίμαχο άσο: "Δεν μου ταίριαζε η Κρίσταλ Πάλας - Έτσι πήραμε το Euro"!

Sportdog Team
Ατάκες-τούμπανο από παλαίμαχο άσο: "Δεν μου ταίριαζε η Κρίσταλ Πάλας - Έτσι πήραμε το Euro"!

Βασίλης Λάκης - ΑΕΚ: Ο παλαίμαχος άσος μίλησε για όλα όσα αφορούν την καριέρα του!

Μπορεί το πρωτάθλημα να λείπει από το παλμαρέ του, αλλά ο Βασίλης Λάκης νιώθει ποδοσφαιρικά πλήρης από την καριέρα του, όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Δημήτρη Τσακίρη.

«Στα χαρτιά μπορώ να πω ότι μου λείπει ένα πρωτάθλημα, όμως νιώθω γεμάτος. Είχα μια καριέρα 20 ετών, έπαιξα σε μεγάλες ομάδες, πήρα δύο Κύπελλα με την ΑΕΚ, κατέκτησα με την Εθνική το Euro και έπαιξα στην Premier League», τόνισε ο παλαίμαχος εξτρέμ.

«Το κεφάλαιο Euro 2004 θα με συντροφεύει για πάντα. Ήμασταν για 32 μέρες στον παράδεισο. Δεν υπάρχει ένα συστατικό επιτυχίας, ήταν συγκυρία πολλών πραγμάτων. Αν τα ιεραρχούσα, θα έβαζα πρώτο τα αποδυτήρια. Οι ισορροπίες που κρατούσε ο Ρεχάγκελ και οι σχέσεις μεταξύ μας. Μπόρεσε και μας διάβασε από την αρχή, είχαμε ελευθερία κινήσεων, αλλά στο γήπεδο έπαιρνε το 1.000% και δίναμε το 1.000%. Σίγουρα έπαιξε ρόλο και η τύχη», πρόσθεσε.

Όσο για το αν μετανιώνει για κάτι στην καριέρα του; «Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω θα πήγαινα πολύ μικρότερος στη Αγγλία. Η Κρίσταλ Πάλας τότε δεν μου ταίριαζε, γιατί έπαιζε μαζική άμυνα και έβγαζαν μακρινές μπαλιές στον Άντριου Τζόνσον. Είδα όμως πράγματα που είναι πολύ μπροστά από την Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags