Facebook Pixel Νέα ανατροπή για το Γουλβς-Ολυμπιακός - Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής - Εκεί θα γίνει η ρεβάνς!
Ποδόσφαιρο
| 2020-06-01 00:03:00

Νέα ανατροπή για το Γουλβς-Ολυμπιακός - Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής - Εκεί θα γίνει η ρεβάνς!

Sportdog Team
Νέα ανατροπή για το Γουλβς-Ολυμπιακός - Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής - Εκεί θα γίνει η ρεβάνς!

Στον "αέρα" βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό η τοποθεσία διεξαγωγής της ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς για τους "16" του Europa League, εξαιτίας της απόφασης της αγγλικής κυβέρνησης να επιβάλλει καραντίνα 14 ημερών σε όσους μπαίνουν αεροπορικώς στη χώρα.

Ωστόσο, αυτό φαίνεται πως δεν θα επηρεάσει την αναμέτρηση στο "Μολινό", καθώς όπως αναφέρουν οι "Times", Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουλβς και Ρέιντζερς θα εξαιρεθούν από την υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών κι έτσι δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψουν σε ουδέτερο έδαφος για τις ρεβάνς που απομένουν.

Το πρόβλημα αφορούσε ουσιαστικά στις ομάδες που πρόκειται να ταξιδέψουν στην Αγγλία, ανάμεσά τους και ο Ολυμπιακός, αφού το διάστημα των δύο εβδομάδων θα προκαλούσε αναμφισβήτητα σύγχυση στο πρόγραμμά τους, που θα είναι φορτωμένο ελέω εθνικών πρωταθλημάτων.

Μοναδική απαίτηση προς τους συλλόγους, από πλευράς της αγγλικής κυβέρνησης, είναι να καταθέσουν σαφές πλάνο με τα μέτρα ασφαλείας που θα πάρουν, για την διεξαγωγή των παιχνιδιών και την διαμονή των αποστολών στη χώρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags