Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Τσιμίκας: Το μέλλον του, όπως και του Ομάρ Ελαμπντελαουί, θα κρίνει τις κινήσεις των Πειραιωτών για την απόκτηση αριστερού μπακ!
| 2020-06-01 07:41:00

Στα... άκρα ο Ολυμπιακός - Πουλάει με 4 εκατ. τον Τσιμίκα; Τι συμβαίνει με Ομάρ!

Sportdog Team
Στα... άκρα ο Ολυμπιακός - Πουλάει με 4 εκατ. τον Τσιμίκα; Τι συμβαίνει με Ομάρ!

Ολυμπιακός - Κώστας Τσιμίκας: Το μέλλον του, όπως και του Ομάρ Ελαμπντελαουί, θα κρίνει τις κινήσεις των Πειραιωτών για την απόκτηση αριστερού μπακ!

Η Νις είναι η τελευταία ομάδα που έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για τον διεθνή άσο, δίνοντας μέχρι 12 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του (αν και τα διεθνή Μέσα κάνουν λόγο για τα 4 ή 8 εκατ. ευρώ). Η Νάπολι έχει φτάσει μέχρι τα 14 εκατ. ευρώ, αλλά μένει να δούμε το μπάσιμο της Μονακό ή της Λάτσιο που δεν έχουν κάνει επίσημα την κίνησή τους.

Σε περίπτωση που πουληθεί ο Τσιμίκας, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για την απόκτηση ενός βασικού μπακ-χαφ, αφού ο Κούτρης θα επιστρέψει στις προπονήσεις από Σεπτέμβριο και οι Γκασπάρ-Τοροσίδης δεν είναι καθαρόαιμοι αριστερό οπισθοφύλακες.

Όσον αφορά το δεξί άκρο της άμυνας, ο Ολυμπιακός έχει κάνει την προσφορά του (κοντά στις 800.000 ευρώ) στον Ελαμπντελαουί, αλλά την ίδια στιγμή έχουν σταντ μπάι διάφορες περιπτώσεις παικτών (όπως ο Μουφί ή ο Καλουλού) για να καλύψουν ενδεχόμενη αποχώρησή του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags