Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αποφάσισε ο Αλαφούζος: Αυτός θα είναι ο αντι-Δώνης
| 2020-06-01 10:00:00

Αποφάσισε ο Αλαφούζος! Αυτός αναλαμβάνει τον ΠΑΟ - Του δίνει τρελό συμβόλαιο και κλείνει στόματα

του Νίκου Στεργίου
Αποφάσισε ο Αλαφούζος! Αυτός αναλαμβάνει τον ΠΑΟ - Του δίνει τρελό συμβόλαιο και κλείνει στόματα

Παναθηναϊκός: Βέλικο Παούνοβιτς, Ντάνι Πογιάτος. Κρατήστε όποια σειρά θέλετε. Αυτοί οι δύο είναι οι «εκλεκτοί» του Τσάβι Ρόκα. Μίλησε με αρκετούς είναι η αλήθεια ο Καταλανός προκειμένου να καταλήξει στην εν λόγω δυάδα, ωστόσο αυτοί οι δύο, είναι οι υποψήφιοι που έχει εστιάσει προκειμένου να αποτελέσουν την επόμενη μέρα στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Και με τους δύο, ο Ρόκα βρίσκεται σε συνεχείς επαφές. Συμφωνία, δεν υπάρχει με κανέναν τους. Αμφότεροι όμως είναι προφανώς θετικοί για να έρθουν στους "πράσινους", έστω και αν το background τους είναι διαφορετικό.

Χωρίς εμπειρία προπόνησης επαγγελματικής ομάδας ο 47χρονος Πογιάτος, φαινομενικά ταιριαστός για το "πακέτο" που αναζητά ο Παναθηναϊκός ο Παούνοβιτς -αφού έφτιαξε το όνομα του προπονώντας την εθνική u20 της Σερβίας με την οποία κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2015, ενώ "ψήθηκε" για τα καλά σε συνθήκες επαγγελματισμού προπονώντας τέσσερα χρόνια τους Σικάγο Φάιρ στο MLS- σαφώς όμως πιο "αλμυρός" οικονομικά και σίγουρα με απαιτήσεις και όρους που ίσως να μην ταιριάζουν (τη δεδομένη στιγμή τουλάχιστον) στο οικονομικό πλαίσιο που διαμορφώνεται στους "πράσινους" στη μετά πανδημίας εποχή.

Ποιος από τους δύο θα κερδίσει τελικά το "χρίσμα"; Μάλλον έχει να κάνει πιθανότατα και με τις συνθήκες, αλλά και το timing. Σε ένα ιδανικό σενάριο που και οι δύο απαντήσουν θετικά, τότε η επιλογή θα είναι αποκλειστικά στο χέρι του ιδιοκτήτη του club, Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος φέρεται να είναι αυτός που θέλει να "διορθώσει", να επανορθώσει την επιλογή του 2015 και να προτιμάει Παούνοβιτς, τον οποίο τότε είχε απορρίψει (παρότι τον ήθελε) σεβόμενος τη γνώμη των συνεργατών του, για χάρη του Αντρέα Στραματσόνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Φωτιά" στη σχέση Αλαφούζου-Σαββίδη - Ο ΠΑΟΚ "κλέβει" βασικό άσο του ΠΑΟ - Τον ήθελαν και στο λιμάνι

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags