Facebook Pixel Η UEFA δείχνει ξανά τον απίστευτο τελικό της Ελλάδας με την Πορτογαλία το 2004!
| 2020-06-01 14:41:00

Η UEFA δείχνει ξανά τον απίστευτο τελικό της Ελλάδας με την Πορτογαλία το 2004!

Sportdog Team
Η UEFA δείχνει ξανά τον απίστευτο τελικό της Ελλάδας με την Πορτογαλία το 2004!

Το έπος της Εθνικής Ελλάδας θυμήθηκε η UEFA, η οποία θα δείξει ξανά σήμερα στις 18:00, στο Uefa.tv, τον περιβόητο τελικό με την Πορτογαλία του 2004.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, φιλοξενείται ένα εξαιρετικό αφιέρωμα για το πως η Εθνική ομάδα της Ελλάδας, κατάφερε να γράψει χρυσή σελίδα στην ιστορία της.

«Αρχισε το τουρνουά με πιθανότητες 80 προς 1 για να κατακτήσει το τουρνουά», αναφέρει αρχικά η ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

«Η επιτυχία της Ελλάδας, ήταν το μεγαλύτερο σοκ στην ιστορία του EURO - ακόμα μεγαλύτερο από αυτό που είχε προκαλέσει η Δανία το 1992», αναφέρει μεταξύ άλλων το σχετικό αφιέρωμα στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

Οσο για τον Οτο Ρεχάγκελ, η UEFA μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον άλλοτε Γερμανό προπονητή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ο οποίος δούλεψε σκληρά με τους παίκτες για να φτάσουν στην κορυφή.

Μάλιστα υπάρχουν και δηλώσεις του Λουίζ Φελίπε Σκολάρι, ο οποίος ήταν προπονητής της Πορτογαλίας. «Νίκησαν γιατί ήξεραν πολύ καλά πως να παίξουν αμυντικά. Οι Ελληνες παίζουν αμυντικά και ξέρουν πως να το κάνουν. Περίμεναν το λάθος του αντιπάλου. Είναι δύσκολο να το αποδεχτείς, αλλά πρέπει να το αποδεχτείς».

Από την μεριά του ο Νίκος Νταμπίζας είπε πως «ο Ρεχάγκελ μας είπε να βγούμε εκεί έξω και να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε και πως είμαστε οι νικητές του τουρνουά. Μας είπε οτι παίζαμε μπροστά σε 40.000 φιλάθλους και κόντρα σε μια καλή ομάδα αλλά όλοι νόμιζαν πως η Πορτογαλία θα νικήσει. Προφανώς τους αποδείξαμε πως η Ελλάδα ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη εκείνη τη στιγμή».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags