Facebook Pixel ΒΟΜΒΕΣ Κούγια on air: "Θα απαλλαχθεί παμψηφεί ο Ολυμπιακός - Θα με ψηφίσει ο Σαββίδης"!
| 2020-06-01 17:10:00

ΒΟΜΒΕΣ Κούγια on air: "Θα απαλλαχθεί παμψηφεί ο Ολυμπιακός - Θα με ψηφίσει ο Σαββίδης"!

Sportdog Team
ΒΟΜΒΕΣ Κούγια on air: "Θα απαλλαχθεί παμψηφεί ο Ολυμπιακός - Θα με ψηφίσει ο Σαββίδης"!

Την άποψή του για την εισήγηση της κ. Σπανού στην Επιτροπή Δεοντολογίας εξέφρασε στον FOCUS FM 103,6 ο Αλέξης Κούγιας, λέγοντας ότι Ολυμπιακός και Ατρόμητος θα απαλλαχθούν παμψηφεί από τις κατηγορίες.

Μάλιστα, σημείωσε ότι πιθανότατα θα τον ψηφίσει και ο ΠΑΟΚ, στην προσπάθειά του να βγει πρόεδρος της Superleague.

Αναλυτικά τα όσα είπε :

"Στον Βόλο ποιος είναι ιδιοκτήτης; Ο Μπέος λέει δεν είναι, εγώ κάνω ένα ερώτημα και περιμένω μια απάντηση. Πηγαίνει να αγοράσει κάποιος την ομάδα του Βόλου, σε ποιον θα απευθυνθεί; Κάθε φορά στα Δ.Σ της Λίγκας εμφανίζεται κάποιος άλλος και μέσα από την οθόνη φαίνεται ένα... χοντρό χέρι να τον κουνάει, μάλλον είναι ο Μπέος, που τον συμβουλεύει ως δήμαρχος!

Ο Μπέος είναι ιδιοκτήτης του Βόλου, ας μην κρυβόμαστε, απλά επειδή δεν μπορεί να φαίνεται, έχει θέμα μετοχικό και θα έχει πρόβλημα στο μέλλον.

Όλα είναι έτοιμα για την σέντρα. Μηδενισμένα τα κρούσματα του ιού στην Ελλάδα, ούτε η γρίπη δεν έχει πλέον νούμερα στην χώρα. Είμαστε έτοιμοι για την επανέναρξη και ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Κάποιες ομάδες θα διαλυθούν σύντομα ανεξαρτήτως κατηγορίας, γιατί η Επιτροπή Δεοντολογίας έχει πιάσει πολύ... δουλειά και θα δείτε στο άμεσο μέλλον τι θα γίνει. Έχω εκφράσει για όλα τα μέλη της Επιτροπής την εκτίμηση μου για αυτούς, είμαι επαγγελματίας δικηγόρος 47 χρόνια και δεν υπάρχει δικαστής που δεν ξέρω την αξία του. Ο δικαστής είναι δικαστής ανεξαρτήτως φύλου και τόσο η κ. Σπανού, όσο και η κ. Ιωαννίδου είναι εξαιρετικές. Η κ. Σπανού έκανε μια εισήγηση στην Επιτροπή Δεοντολογίας και αυτό σημαίνει ότι αρχίζει μια έρευνα για αυτό. Δεν έχω αναλάβει την υπεράσπιση του Ολυμπιακού εγώ, είμαι μάρτυρας στην συγκεκριμένη υπόθεση με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν και από αυτά έγινε η εισήγηση. Για αυτό διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός, γιατί έκανε εισήγηση μόνο με την κατάθεση του κ. Φύσσα.



Ο Ολυμπιακός και η Βέροια έχουν απαλλαχθεί για τις κατηγορίες για το μεταξύ τους παιχνίδι το 2013. Έχει γίνει έρευνα και έχει απαλλαχθεί. Αυτό δεν το λέει κανείς. Ο Ολυμπιακός έχει παράπονα γιατί υπάρχει απαλλακτικό βούλευμα, αλλά αναιρέθηκε στον Άρειο Πάγο και δεν ελήφθη υπόψη από την κ. Σπανού. Είμαι βέβαιος ότι τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Ατρόμητος θα αθωωθούν παμψηφεί! Η απόφαση θα είναι απαλλακτική. Σας το λέω ως Αλέξης Κούγιας δικηγόρος, όχι ως συνήγορος του Ολυμπιακού.

Δυστυχώς το παράνομο στοίχημα έχει μπει και στα ερασιτεχνικά παιχνίδια. Πρόσφατα σε ένα παιχνίδι τοπικού πρωταθλήματος στην Ρόδο συνέβη κάτι τέτοιο, όπου ένας παίκτης της μιας ομάδας μίλησε για αυτό.

Από την ημέρα που επετράπη το στοίχημα στην Ελλάδα, όλα άλλαξαν στο άθλημα στην χώρα. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να στήνονται παιχνίδια μόνο για το στοίχημα. Όλοι είμαστε πλέον υποψιασμένοι ότι τα παιχνίδια στήνονται και για άλλους λόγους. Στην Λάρισα, ο Απόλλων Λάρισας είναι η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση του στοιχήματος και τα περισσότερα παιχνίδια αυτής της ομάδας είναι στημένα για διάφορους λόγους.

Θεωρώ πολύ πιθανό ο ΠΑΟΚ να με ψηφίσει για πρόεδρο στην Λίγκα. Ποιον θα ψηφίσει δηλαδή ο Σαββίδης; Ο Μπουτσικάρης είναι ένας νεαρός δικηγόρος, ούτε ερασιτεχνικό σωματείο έχει διοικήσει στην ζωή του και όλη μέρα είναι με τον Γιάννη τον Παπαδόπουλο. Για έναν ανεξήγητο λόγο έχει βρεθεί στον Παναθηναϊκό και τώρα θέλουν να τον βάλουν πρόεδρο στην Λίγκα, επειδή «ξυπνησε» ο Αλαφούζος και λιγο καιρό πριν τις εκλογές να έχει άνθρωπο δικό του. Τι μπορεί να προσφέρει ο κ. Μπουτσικάρης στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο; Αν γίνει μια άλλη πρόταση από άλλον ιδιοκτήτη ομάδας για ένα πρόσωπο που είναι ικανός, δεν θα έχω κανένα πρόβλημα.

Εμείς είμαστε στα πλέι άουτ και θα υπάρχουν κάποια πολύ κρίσιμα παιχνίδια. Στα πολύ κρίσιμα ματς όλοι θα συμφωνήσουμε να έρθουν ξένοι διαιτητές και στα πλέι άουτ. Οι ομάδες που είμαστε στα πλέι οφ... ευχόμαστε κάποια ομάδα από τις πιο πάνω να μην πάρουν άδεια. Αν προκύψει κάποιο πρόβλημα τότε αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον η 7η θέση. Έχουμε δυο βαθμούς διαφορά από Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης, οπότε καταλαβαίνεται ότι τα πλέι άουτ θα είναι ιδιαιτέρως σημαντικό".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags