Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη για Φαν Ντάικ! Παραλίγο να πεθάνει στα 20
| 2020-06-01 18:08:00

Αποκάλυψη για Φαν Ντάικ! Παραλίγο να πεθάνει στα 20

Sportdog Team
Αποκάλυψη για Φαν Ντάικ! Παραλίγο να πεθάνει στα 20

Μια θανατηφόρος ασθένεια απείλησε τη ζωή του Βέρτζιλ Φαν Ντάικ πριν από μερικά χρόνια, με τον Ολλανδό στόπερ της Λίβερπουλ να φτάνει κοντά στον θάνατο στα 20 του χρόνια!

Ο νυν Πρωταθλητής Ευρώπης, εκ των κορυφαίων αμυντικών σε ολόκληρη την Ευρώπη και ποδοσφαιριστής που η αξία του εύκολα φτάνει στα 100 εκατομμύρια ευρώ, πριν από μερικά χρόνια δεν μπορούσε να πιστέψει ούτε ο ίδιος ότι θα έβλεπε μια τέτοια καριέρα να ξεδιπλώνεται μπροστά του...

Η μητέρα του ήταν εκείνη που αντιλήφθηκε τη σοβαρότητα της κατάστασης όταν τον επισκέφθηκε στο Χρόνινγκεν, τον πήγε στο νοσοκομείο και εκεί έγινε η διάγνωση για το τεράστιο πρόβλημα που είχε στα νεφρά, μαζί με την σκωληκοειδίτιδα και την περιτονίτιδα.

Μάλιστα, ήταν τέτοια η κατάστασή του που έπρεπε να μπει αμέσως στο χειρουργείο και οι γιατροί μετέφεραν στη μητέρα του πως καλό θα ήταν ο τότε νεαρός ποδοσφαιριστής να γράψει κάπου τις τελευταίες του επιθυμίες!

«Ακόμα θυμάμαι να είμαι στο κρεβάτι του νοσοκομείου και το μοναδικό που θυμάμαι είναι να έχω παντού σωληνάκια και καλώδια. Το σώμα μου ήταν σε κάκιστη κατάσταση και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Είναι λογικό εκείνες τις στιγμές να περνούν από το μυαλό σου τα χειρότερα σενάρια. Η ζωή μου διέτρεχε τεράστιο κίνδυνο.

Προσευχόμασταν με τη μητέρα μου και υπογράψαμε κάτι έγγραφα πως αν τελικά πέθαινα, τα μισά χρήματά μου θα πήγαιναν στη μάνα μου. Κανείς δεν ήθελε να το συζητά, αλλά ήταν ένα ενδεχόμενο και μπορούσα να είχα “φύγει”...» είπε ο Φαν Ντάικ στο ESPN!

ΠΗΓΗ: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags