Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Τρελή" μεταγραφή για ΠΑΟ! Βασικός της Μπουντεσλίγκα με 300.000
| 2020-06-01 18:28:00

"Τρελή" μεταγραφή για ΠΑΟ! Βασικός της Μπουντεσλίγκα με 300.000 - Ρόκα, πόσα θες να μας τρελάνεις;

του Νίκου Στεργίου
"Τρελή" μεταγραφή για ΠΑΟ! Βασικός της Μπουντεσλίγκα με 300.000 - Ρόκα, πόσα θες να μας τρελάνεις;

Παναθηναϊκός: Σε ιδανικές (οικονομικά) συνθήκες, μια από τις αναζητήσεις του Τσάβι Ρόκα για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού θα ήταν και ένας τερματοφύλακας. Έμπειρος, με χαρακτηριστικά τέτοια που θα τον έφερναν σε ανταγωνιστική θέση με τον Διούδη για μια θέση στην ενδεκάδα.

Οι συνθήκες όμως δεν είναι ιδανικές στους «πράσινους», η πανδημία έχει παίξει σαφέστατα τον ρόλο της για τη διαμόρφωση του μπάτζετ της επόμενης σεζόν, επηρεάζοντας και αρκετές από τις… πλεονάζουσες επιλογές όπως (θα) ήταν η άφιξη ενός τέτοιου τερματοφύλακα, την ώρα που στο ρόστερ υπάρχουν άλλοι δύο Ελληνες, αμφότεροι προερχόμενοι από τα «σπλάχνα» του συλλόγου και που καλύπτουν πλήρως το πλάνο της ελληνοποίησης που το club θέλει εκ νέου να προβάλλει στη συνέχεια.

Ακόμη και να μην ήταν έτσι όμως, επιλογές όπως ο Ράφαλ Γκικίεβιτς δεν θα μπορούσαν ποτέ να αναφέρονται ρεαλιστικά για τον Παναθηναϊκό! Μιλάμε για εν ενεργεία βασικό τερματοφύλακα σε ομάδα της Μπουντελσίγκα (Ουνιόν Βερολίνου),  με τον ίδιο τον Πολωνό σε προ ημερών συνέντευξη του σε Μέσο της πατρίδας του να ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Βερολινέζους, αναζητώντας νέα επαγγελματική στέγη.

Με δύο κριτήρια: πρώτον να παραμείνει σε επίπεδο ανάλογο με το υφιστάμενο και δεύτερον, να βρει το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του, εξαργυρώνοντας τη φετινή σεζόν οικονομικά. Κοινώς, θέλει να μείνει βασικός, σε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και σαφώς να εξασφαλίσει καλύτερα χρήματα από τις περίπου 300.000 ευρώ που εισπράττει στην Ουνιόν.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο ίδιος αποκάλυψε πως απέρριψε πρόταση της Γουέστ Χαμ γιατί δεν ήθελε να είναι back-up (!), ενώ επιβεβαίωσε τις επαφές που έχει με τη Χέρτα και το Αμβούργο (για το οποίο μάλιστα εμφανίστηκε επιφυλακτικός αφού δεν είναι ακόμη σίγουρο πως θα επιστρέψει στην Μπουντεσλίγκα). Εύκολα λοιπόν και μόνο από αυτά συνάγεται πως είναι ουτοπικό να συζητάμε πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να δελεάσει κατ’ οποιονδήποτε τρόπο τον 32χρονο Πολωνό τερματοφύλακα, λέγοντας του μάλιστα πως ψάχνει για έναν συμπληρωματικό και όχι βασικό γκολκίπερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτός είναι ο ΠΑΟ του Βόβορα - Μένει ο Παππάς, έρχονται δύο Έλληνες - Μεταγραφή έκπληξη στα γκαρντ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags