Facebook Pixel Άγγελος Αναστασιάδης - ΠΑΟΚ: Αναστασιάδης: "Κυνηγάει πρωτάθλημα και Κύπελλο ο ΠΑΟΚ - Αυτή είναι η πρόταση μου για τη νέα σεζόν"
| 2020-06-02 17:59:00

Αναστασιάδης: "Κυνηγάει πρωτάθλημα και Κύπελλο ο ΠΑΟΚ - Αυτή είναι η πρόταση μου για τη νέα σεζόν"

Sportdog Team
Αναστασιάδης: "Κυνηγάει πρωτάθλημα και Κύπελλο ο ΠΑΟΚ - Αυτή είναι η πρόταση μου για τη νέα σεζόν"

O Άγγελος Αναστασιάδης φιλοξενήθηκε στο radioprimo.gr, όπου μίλησε για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αλλά και για τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι ο Δικέφαλος διεκδικεί και τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το Κύπελλο Ελλάδος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ξεκίνημα των αγώνων: «Είναι παρά πολύ δύσκολη η κατάσταση και για τους προπονητές και για τα παιδιά. Είναι όμως και μια παρά πολύ καλή συγκυρία αυτό που συμβαίνει, να κάνουν τη προσπάθεια του για να αντεπεξέλθουν σε αυτή τη πρόκληση. Ας ελπίζουμε ο καιρός να μην είναι εναντίον τους. Εμένα μου θυμίζει όταν ξεκίνησα το ποδόσφαιρο, εκείνο το καλοκαιρινό πρωτάθλημα του ΟΠΑΠ, που ήταν παρά πολύ καλό γιατί έπαιζαν οι ποδοσφαιριστές που δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή στην ομάδα τους τη σεζόν. Ήταν νυχτερινά τα παιχνίδια, υπήρχαν δυο όμιλοι και πολλά ταλέντα βγήκαν από εκεί».

Για τα παιχνίδια χωρίς κόσμο: «Είναι πολύ άσχημο να μην υπάρχει κόσμος στο γήπεδο. Θα δημιουργηθεί μεγαλύτερο θέμα. Από τις τριάντα χιλιάδες που παίρνει η Τούμπα θα μπορούσαν να είναι 3000 μέσα. Τώρα που θα έχει 80 άτομα, αυτή η κατάσταση θα φέρει άλλα προβλήματα. Οι ομάδες που παίζουν τα πρώτα παιχνίδια εκτός έδρας, είναι πιο ευνοημένες. Άλλο οι προπονήσεις και τα φιλικά και άλλο ένας επίσημος αγώνας. Θα είναι πιο εύκολο για τις ομάδες που παίζουν εκτός έδρας. Στη τωρινή κατάσταση δεν μπορείς να κάνεις προγνωστικά. Πρέπει να είμαστε όλοι μας φειδωλοί με τις κριτικές μας. Είναι κάτι πρωτόγνωρο και για αυτό πρέπει να έχουμε μια λέξη στο μυαλό μας, την «επιείκεια» .»

Για τον ΠΑΟΚ: «Το αρνητικό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι παίζει σε ντέρμπι με ένα μεγάλο αντίπαλο. Στα ντέρμπι δεν υπάρχει φαβορί και στην περίπτωση μας υπάρχει το θέμα της μεγάλης βαθμολογικής διαφοράς. Το θετικό είναι ότι όταν σε έχουν όλοι για χαμένο, μπορεί να έχεις άλλη ψυχολογία και να μην έχεις αυτή την αγωνία της νίκης. Το πιο σημαντικό είναι σε τι κατάσταση θα βρεθεί η ομάδα. Μετά την τιμωρία του ΠΑΟΚ τα πράγματα στένεψαν παρά πολύ, αλλά ο κόσμος που θα καθίσει στο σπίτι πρέπει να δει θέαμα και να ευχαριστηθεί ένα καλό παιχνίδι, ελεύθερο, με φάσεις. Η ξεκούραση των παικτών έγινε και δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα εκεί. Εκείνο που με φοβίζει είναι το γεγονός ότι ακούγεται για μια νέα πανδημία το φθινόπωρο και αυτό θα είναι μεγάλο πρόβλημα και δύσκολο και για το ποδόσφαιρο και για όλο τον κόσμο.»

Για το πως πέρασε τη καραντίνα: «Εγώ καθώς μένω εκτός πόλης ασχολούμουν με τα αμπέλια και τις δουλειές μου και δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα με τη καραντίνα. Φυσικά υπήρχε κίνδυνος, καθώς η σύζυγος μου ανήκει σε ευπαθή ομάδα. Ευτυχώς όμως δεν είχαμε προβλήματα. Και εμάς μας άγγιξε αλλά όχι τόσο όσο τον κόσμο που μένει μέσα στη πόλη.»

Πως εισέπραξε τη φετινή χρόνια του ΠΑΟΚ:«Το χθες είναι χιλιοειπωμένο. Δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε άλλο, έχουν ακουστεί πολλές γνώμες και αλήθειες αυτό τον καιρό. Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται και στους δυο τίτλους. Το κύπελλο μπορεί να απαλύνει λίγο τις εντυπώσεις και καλό θα είναι να γίνει, ώστε όλοι, ο κόσμος οι παίκτες, οι προπονητές να απολαύσουν τον έναν από τους δυο τίτλους. Όσων αφορά τι θα γίνει στο εξής θα πρέπει να δούμε τα πρώτα παιχνίδια και μετά να πούμε. Το να υπάρχει αρχηγός στην ομάδα είναι σημαντικό ώστε να στηθεί και να φτιαχτεί μια ομάδα. Αλλά πρέπει να δούμε και τι κάνουν οι άλλοι. Είναι πολύ δύσκολο για όλους αυτούς που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο να κρίνουν τη συνέχεια. Για εμάς που περιμένουμε να δούμε και να κρίνουμε είναι δύσκολο, φανταστείτε ποσό δύσκολο είναι για τους πρωταγωνιστές. Άνθρωποι όπως ο Σαββίδης είναι χορηγοί, περιμένουν αποτέλεσμα και αν δεν έχουν σιγουριά για το τι θα γίνει, δυσκολεύονται να επενδύσουν. Η αγάπη για κάτι που θες να το κάνεις μεγάλο και η παρόρμηση, έχει θετικά και αρνητικά. Κανείς όμως δεν γνωρίζει ποιο είναι το αύριο και τι θα φέρει.»

Η πρόταση του για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει δώσει τα περισσότερα λεφτά στις ακαδημίες και τώρα πιστεύω είναι μεγάλη ευκαιρία, χωρίς να πάρει ιδιαίτερο ρίσκο να επενδύσει σε αυτά τα παιδιά. Αν δεν πάνε καλά τα παιχνίδια στα πλέι οφ για να πάρουμε τη πρωτιά ή τη δεύτερη θέση, εκείνο που έχει σημασία είναι να βάλει μερικά μικρά παιδιά από τώρα και να επενδύσει σε αυτά. Γενικότερα δεν θέλω να μπλέκομαι σε τέτοιες καταστάσεις αλλά πιστεύω ότι υπάρχει ένας λόγος παραπάνω τώρα, με τις συνθήκες που επικρατούν, να βασιστεί στα δικά του παιδιά .»

Για την Εθνική ομάδα: «Στην Εθνική είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα γιατί αυτό που ήταν να γίνει τώρα θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags