Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Ξάνθη: Αποκάλυψη-βόμβα: "Έλεγε εγώ θα ρίξω τον ΠΑΟΚ στη Β’ Εθνική" - Θα τον καλέσει ο εισαγγελέας;
| 2020-06-02 21:09:00

Αποκάλυψη-βόμβα: "Έλεγε εγώ θα ρίξω τον ΠΑΟΚ στη Β’ Εθνική" - Θα τον καλέσει ο εισαγγελέας;

Sportdog Team
Αποκάλυψη-βόμβα: "Έλεγε εγώ θα ρίξω τον ΠΑΟΚ στη Β’ Εθνική" - Θα τον καλέσει ο εισαγγελέας;

ΠΑΟΚ – Ξάνθη: Ο παραολυμπιονικής, νομικός και υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Κατσαρός μίλησε στον FOCUS FM 103,6 και ισχυρίστηκε ότι ο Ηλίας Αρκούδης πριν την έκδοση της απόφασης της ΕΕΑ για την φερόμενη πολυϊδιοκτησία ΠΑΟΚ και Ξάνθης, έλεγε παρουσία 150 μαρτύρων ότι θα... υποβιβάσει τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Το CAS είναι τελείως διαφορετικό δικαστήριο από αυτά που γνωρίζουμε εδώ στην Ελλάδα. Είναι ένας δικαστής, ουσιαστικά είναι τρεις δικηγόροι εκ των οποίων ο ένας προεδρεύει και δίνουν το παρών οι δυο συνήγοροι που των δυο πλευρών.

Σε ότι αφορά το θέμα του Άρη, το CAS θα πρέπει να σεβαστεί την ελληνική νομοθεσία που είναι ακριβώς ίδια με την ευρωπαϊκή. Ουσιαστικά ο Άρης έχει κάνει αποποίηση των παλαιών χρεών, οπότε είναι τελείως άδικη η απόφαση που τον έχουν ως «κληρονόμο» των παλαιών χρεών μιας άλλης ΠΑΕ, ενός άλλου ΑΦΜ. Θεωρώ ότι πρέπει να δικαιωθεί ο Άρης, αδίκως ταλαιπωρείται νομικά.

Στο ζήτημα του ΠΑΟΚ υπάρχει ένα σοβαρό θέμα και αφορά την Επιτροπή αυτή που έβγαλε την πρώτη απόφαση. Μας είχαν καλέσει ως υποψήφιο βουλευτής στην Α' Θεσσαλονίκης σε ένα σημείο συγκέντρωσης του αθλητικού τμήματος και επωνύμως το λέω ότι ένα μέλος αυτής της ΕΕΑ, εννοώ τον κ. Αρκούδη είχε πει μπροστά σε 150 άτομα που ήταν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ «εγώ θα ρίξω τον ΠΑΟΚ στην Β' Εθνική»!

Όποιος θέλει ας με αμφισβητήσει, το είπε ο κ. Αρκούδης πριν την εκδίκαση της ΕΕΑ στα ΤΕΦΑΑ Δάφνης. Βγαίνω και το λέω δημόσια, γιατί αυτή η επιτροπή έβγαλε μια απόφαση που άλλαξε τα δεδομένα στο πρωτάθλημα και στην συνέχεια τα δικαστήρια στην Ελλάδα δεν μπήκαν στην ουσία της υπόθεσης".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags