03/06/20 - 09:46

Σοκ σε ευρωπαϊκή ομάδα: Σε καραντίνα με 25 κρούσματα κορωνοϊού!

Sportdog Team
Σοκ σε ευρωπαϊκή ομάδα: Σε καραντίνα με 25 κρούσματα κορωνοϊού!
591views 0shares

Η ομάδα της Ουκρανίας, Καρπάτι, τέθηκε σε καραντίνα για τουλάχιστον δύο εβδομάδες και ακυρώθηκαν όλες οι προπονήσεις, όταν αρκετοί παίκτες και μέλη από το προπονητικό επιτελείο, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Λβιβ.

Στην κορυφαία κατηγορία της Ουκρανίας, ακυρώθηκε ένα από τα πρώτα παιχνίδια μετά την καραντίνα, αυτό της Καρπάτι με την Μαριουπόλ στις 31 Μαΐου, μετά τις εξετάσεις αυτές. Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, 25 μέλη του συλλόγου είχαν βρεθεί θετικά  στον κορωνοϊό, που έχει μολύνει περισσότερους από 24.000 ανθρώπους στη χώρα προκαλώντας 727 θανάτους.

Η Καρπάτι ανακοίνωσε ότι είχαν υποβληθεί σε εξέταση 65 άτομα, συμπληρώνοντας ότι ελπίζει η ομάδα να αρχίσει να παίζει και πάλι, μόλις ολοκληρωθεί η περίοδος καραντίνας.

Οι παράγοντες του συλλόγου, ζήτησαν επίσης από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, να μην σταματήσει τους αγώνες και κάλεσαν άλλους συλλόγους να είναι όσο το δυνατόν πιο υπεύθυνοι, σχετικά με τις εξετάσεις παικτών, προπονητών και προσωπικού.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ