Facebook Pixel ΑΕΚ - Βασίλης Μπάρκας: Παίζει για το "τριφύλλι" - Με πόσα τον δίνει ο Τίγρης
| 2020-06-03 11:43:00

Μπάρκας για το "τριφύλλι"! Με πόσα συμφωνεί ο Τίγρης - Στο χέρι του κόουτς - Ξενέρωμα στον ΠΑΟΚ

του Γιώργου Θεοδωράκη
Μπάρκας για το "τριφύλλι"! Με πόσα συμφωνεί ο Τίγρης - Στο χέρι του κόουτς - Ξενέρωμα στον ΠΑΟΚ

ΑΕΚ - Βασίλης Μπάρκας: Δεν είναι η πρώτη φορά που η Σέλτικ εμπλέκεται σε μεταγραφική υπόθεση με ελληνικό χρώμα. Δεν είναι καν η πρώτη φορά που μια τέτοια υπόθεση προσωποποιείται στον Βασίλη Μπάρκα. Αφενός όμως το μέσο που έκανε εκ νέου λόγου για ενδιαφέρον των πρωταθλητών Σκωτίας για τον διεθνή τερματοφύλακα (ο καθόλα αξιόπιστος Scotsman) και αφετέρου η γνώση του ονόματος του Μπάρκα στη Γλασκώβη, οδήγησαν σε περαιτέρω ψάξιμο της υπόθεσης. Και ιδού τα δεδομένα.

Για ακόμη ένα καλοκαίρι οι "καθολικοί" βγαίνουν στην αγορά ελπίζοντας να δώσουν μόνιμη λύση στο χρόνιο πρόβλημα της επάνδρωσης της εστίας τους. Ξεκάθαρη προτεραιότητά τους ο Φρέιζερ Φόρστερ, ο 32χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος αγωνίστηκε φέτος δανεικός στο "Σέλτικ Παρκ", για δεύτερη φορά στην καριέρα του. Ο κόουτς Νιλ Λένον θέλει την αγορά του από τη Σαουθάμπτον, τα χρήματα όμως που απαιτούνται είναι πολλά (πάνω από 12 εκατ. ευρώ) ενώ και ο ανταγωνισμός είναι σημαντικός.

Γεγονός που υποχρεώνει το "τριφύλλι" να στραφεί σε εναλλακτικές επιλογές. Εκεί βρίσκεται και ο Βασίλης Μπάρκας, ο οποίος θεωρείται από τις οικονομικότερες περιπτώσεις της σχετικής λίστας, με την τιμή του να εκτιμάται στα 8 εκατ. ευρώ.

Ακριβές το ποσό, αφού μπορεί η... οδηγία Μελισσανίδη να παραμένει αμετάβλητη, φέρνοντας τις αξιώσεις της ΑΕΚ στα 10 εκατ. ευρώ, ωστόσο είναι δεδομένο πως όταν η μεγαλύτερη πρόταση που έχει φτάσει όλα αυτά τα χρόνια στο γραφείο της Ενωσης δεν ξεπερνούσε τα 5 εκατ. ευρώ, τα 8 που κοστολογεί τον Μπάρκα η Σέλτικ, φτάνουν και περισσεύουν.

Το θέμα λοιπόν πλέον είναι καθαρά θέμα επιλογής, ιεράρχησης και τελικής απόφασης εκ μέρους του Νιλ Λένον και των "καθολικών". Ο Μπάρκας δεν είναι μόνος του, δεδομένα όμως βρίσκεται στη λίστα των επιλογών της Σέλτικ.

Για την ιστορία, η ομάδα που πέρυσι το καλοκαίρι κατέθεσε δύο προτάσεις στην AΕΚ για την αγορά του Μπάρκα, η Μονπελιέ, φέρεται σύμφωνα με τους Σουηδούς να βρίσκεται πολύ κοντά στην αγορά από τη Ρόμα του γνωστού μας από το πέρασμα του στον ΠΑOΚ, διεθνή Σουηδού τερματοφύλακα, Ρόμπιν Όλσεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Μπαμ" από την ΑΕΚ! "Χτυπάει" παίκτη που είχε κλείσει ο Ολυμπιακός - Φτάχνει επίθεση-κόλαση

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags