Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Η πρώτη "ρουκέτα" Πογιάτος - Αυτόν "τελειώνει" ακόμα δεν ήρθε
| 2020-06-03 15:00:00

Η πρώτη "ρουκέτα" Πογιάτος! Αυτόν "τελειώνει" ακόμα δεν ήρθε στον ΠΑΟ - "Γειώνει" τον Ρόκα

του Νίκου Στεργίου
Η πρώτη "ρουκέτα" Πογιάτος! Αυτόν "τελειώνει" ακόμα δεν ήρθε στον ΠΑΟ - "Γειώνει" τον Ρόκα

Παναθηναϊκός: Μετράει μέρες ο Ντάνι Πογιάτος. Δεδομένη η συμφωνία του 47χρονου Ισπανού προπονητή με τον Παναθηναϊκό, αναμένεται να επικυρωθεί το αμέσως επόμενο διάστημα, αφού η Ρεάλ έδωσε το ok στον "εκλεκτό" του Τσάβι Ρόκα για την τεχνική ηγεσία των "πράσινων", αίροντας πρακτικά και το τελευταίο εμπόδιο που υπήρχε για την οριστικοποίηση του deal.

Το θέμα του τεχνικού επιτελείου του Πογιάτος συζητείται αρκετά τις τελευταίες ώρες, οι αναφορές για τον συνεπώνυμο του Τσάβι Ρόκα, τον Εμάνουελ Ρόκα, με χρόνια παρουσία στην Ελλάδα σε διάφορες ομάδες, συνεχείς, καλό θα είναι ωστόσο να κρατήσουμε μικρό καλάθι, αφού όπως μαθαίνει ο "σκύλος" η επιλογή του σταφ θα γίνει απ’ ευθείας από τον ίδιο τον Πογιάτος.

Γνωστή η σχέση του εκτός θεαματικού απροόπτου νέου τεχνικού του Παναθηναϊκού με τον Ζόρντι Κρόιφ. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως η μόνη φορά στην καριέρα του που βρέθηκε σε πάγκο επαγγελματικής ομάδας το έκανε όντως στο πλευρό του Ισπανοολανδού προπονητή, στη θητεία τους στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, τη σεζόν 2017-18.

Και μέσω αυτής, πήρε την πρώτη του γεύση από Ελλάδα, αφού το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ αντιμετώπισε τον Πανιώνιο, με τη Μακάμπι να αποκλείει τον Ιστορικό (με δύο νίκες, 1-0) και να συμμετέχει τελικά στους ομίλους της διοργάνωσης.

Από το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης, η παρακείμενη φωτογραφία με το τεχνικό δίδυμο της Μακάμπι, με τον άνθρωπο που ουσιαστικά αποτέλεσε τον καταλύτη της επιλογής προπονητή στον Παναθηναϊκό μέσω της επικοινωνίας που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο, τον Ζόρντι Κρόιφ στα δεξιά και τον Ντάνι Πογιάτος στα αριστερά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα "κόλαση" στον ΠΑΟ - "Πλακώθηκαν" Ρόκα και Δώνης - Βαράνε διάλυση πριν τα πλέι οφ;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags