Facebook Pixel ΑΕΚ - Ίλια Ίβιτς: Αποκάλυψη... κατά λάθος! Φεύγει ονοματάρα της AEK
| 2020-06-03 22:10:00

Αποκάλυψη... κατά λάθος! Φεύγει ονοματάρα της AEK - Παίζει στην επίθεση - Ίβιτς, το σκέφτηκες καλά;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αποκάλυψη... κατά λάθος! Φεύγει ονοματάρα της AEK - Παίζει στην επίθεση - Ίβιτς, το σκέφτηκες καλά;

ΑΕΚ - Ίλια Ίβιτς: Κάτι φαίνεται πως δεν κολλάει στις προτεραιότητας που παρουσιάζονται για τη μεταγραφική αναζήτηση της ΑΕΚ. Σε χτεσινό μας ρεπορτάζ καταγράψαμε τις ιδιαιτερότητες και τις οικονομικές δυσκολίες της υπόθεσης του Ματέο Γκαρσία. Πανάκριβη επιλογή, αταίριαστη με το οικονομικό πλαίσιο που έχει τεθεί από τον Δικέφαλο, λογική η διάψευση – έστω και με καθυστέρηση, έστω και χλιαρή – πως μπορεί ρεαλιστικά να προκύψει θέμα με τον Αργεντινό ακραίο επιθετικό, χωρίς πάντως να αμφισβητείται (σε καμία περίπτωση) ότι αρέσει και πως ταιριάζει ακριβώς στο προφίλ του ακραίου που αναζητά ο Ιλια Ίβιτς.

Λέγαμε χτες λοιπόν πως για να έχει μπει στην σχετική κουβέντα των «κιτρινόμαυρων» ο Γκαρσία, με όποιον τρόπο και αν έχει μπει και παρά τις δεδομένες και πολλές δυσκολίες που υπάρχουν για την απόκτηση του, προφανώς ο Ίβιτς θα έχει εντοπίσει, θα γνωρίζει κάποια εναλλακτική, κάποιο σχέδιο με το οποίο θα μπορούσε να τον φέρει στο Δικέφαλο, χωρίς να χρειάζεται οικονομική υπέρβαση που είναι τελείως εκτός της λογικής της Ένωσης.

Χαρακτηριστικό είναι πως σήμερα, παρότι χτες έγινε προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, το θέμα όχι μόνο συντηρείται ρεπορταζιακά, αλλά καταγράφεται και πιθανότητα να αποκτηθούν δύο εξτρέμ από την Ένωση! Και εδώ είναι που μάλλον… ξεφεύγει το πράγμα. Όπως έχουμε στον «σκύλο» κατ’ επανάληψη επισημάνει, ήδη η πεντάδα των πλέον ακριβοπληρωμένων στο ρόστερ του Δικεφάλου Ολιβέιρα, Λιβάγια, Μάνταλος, Βέρντε και Αραούχο, δεν μπορεί πρακτικά να χρησιμοποιηθεί την ίδια στιγμή στην αρχική ενδεκάδα.

Ένας τουλάχιστον από τη συγκεκριμένη πεντάδα περισσεύει και μένει πάγκο. Προφανής, λόγω λειψανδρίας, η αναζήτηση για έναν ακόμη μεσοεπιθετικό προκειμένου να αυξηθούν οι επιλογές, προφανέστερος όμως και ο «πονοκέφαλος» που θα φέρει στον Καρέρα η διαχείριση έξι μεσοεπιθετικών που θα ερίζουν για τέσσερις θέσεις στο αρχικό σχήμα. Και τώρα συζητάμε το ενδεχόμενο προσθήκης έβδομου (ενώ υπάρχει στο ρόστερ και ο Αλμπάνης, τον οποίο ο Ιταλός τον εμπιστεύεται);

Για να το κλείσουμε. Δεν είναι σίγουρο πως από την υφιστάμενη μεσοεπιθετική πεντάδα όλοι θα βρίσκονται και του χρόνου στην ΑΕΚ. Ανεξαρτήτως όμως αν βρίσκονται ή όχι, είναι δεδομένη η απόφαση για την προσθήκη ενός εξτρέμ. Ενός όμως. Αν και εφόσον αποφασιστεί και δεύτερη προσθήκη, αυτό θα σημαίνει απλούστατα πως κάποιος από τους υφιστάμενους δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Ινσούα; Άσο από την ΑΕΚ "κλέβει" ο Ολυμπιακός - Αδιανόητο σενάριο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags