Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δίνει τρελά λεφτά στον Αϊτόρ η Μπεσίκτας
| 2020-06-03 22:36:00

Χάνεται ο παικταράς - Του δίνουν αδιανόητα λεφτά - Πώς να τον "χτυπήσει" ο Παναθηναϊκός;

Sportdog Team
Χάνεται ο παικταράς - Του δίνουν αδιανόητα λεφτά - Πώς να τον "χτυπήσει" ο Παναθηναϊκός;

Παναθηναϊκός: Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα βρίσκεται στα "ραντάρ" του Παναθηναϊκού, αφού ο Τσάβι Ρόκα τον γνωρίζει πολύ καλά και προσπαθεί να τον φέρει στην ομάδα.

Ωστόσο, εάν αληθεύουν τα ρεπορτάζ των Τούρκων για τα χρήματα που φέρεται να δίνει η Μπεσίκτας στον παίκτη, μάλλον οι Πράσινοι πρέπει να στρέψουν από τώρα το βλέμμα τους σε άλλους στόχους αφού δεν μπορούν να ανταγωνιστούν αυτά τα ποσά.

Συγκεκριμένα, τα ΜΜΕ της Τουρκίας αποκαλύπτουν πως η Μπεσίκτας προσφέρει στον Αϊτόρ συμβόλαιο διάρκειας 4+1 ετών, με ετήσιες αποδοχές 650.000 ευρώ, με πριμ υπογραφής 600.000 ευρώ, καθώς και με απροσδιόριστα μπόνους για την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα και τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League.

Όχι μόνο αυτό, αλλά ο ατζέντης του παίκτη θα πάρει προμήθεια 150.000 ευρώ και θα διατηρήσει το 10% των δικαιωμάτων του σε περίπτωση μεταπώλησης, ενώ στο συμβόλαιο του παίκτη θα μπει ρήτρα αγοράς ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ!

Τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζουν οι Τούρκοι, που πάντως πολύ συχνά δεν είναι και οι πλέον αξιόπιστοι στα μεταγραφικά σενάρια. Ειδικά από τη στιγμή που η Μπεσίκτας αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags