Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο Λευτέρης Δούκας σχολίασε ότι ο Δικέφαλος είναι καλύτερος από κάθε άλλη φορά
| 2020-06-04 10:50:00

Δηλώσεις-"φωτιά" από ΠΑΟΚ: "Δεν έχουμε χάσει ποτέ δικαστική μάχη - Ξύλο με Ολυμπιακό"!

Sportdog Team
Δηλώσεις-"φωτιά" από ΠΑΟΚ: "Δεν έχουμε χάσει ποτέ δικαστική μάχη - Ξύλο με Ολυμπιακό"!

ΠΑΟΚ: Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του συλλόγου, Λευτέρης Δούκας, σχολίασε ότι ο Δικέφαλος είναι καλύτερος από κάθε άλλη φορά, ενώ τόνισε πως μέχρι σήμερα δεν έχει χάσει κάποιο δικαστήριο από τον Ολυμπιακό καθώς δεν έχει γίνει κάποιο δικαστήριο. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Radioprimo.gr:

Για το εγχείρημα του PAOK TV:

«Ήταν μία αντίδραση απέναντι σε όσα είχαν προηγηθεί με ΕΡΤ και ΝOVA. Η θέση του ΠΑΟΚ είναι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης, αλλά κακώς αυτό ερμηνεύτηκε ως αποτυχία του PAOK TV από κάποιους. Το PAOK TV είναι απολύτως επιτυχημένο, ο ΠΑΟΚ δεν έχει τίποτα να χάσει αν κάτι δεν πάει καλά. Ο ΠΑΟΚ το βλέπει και ποδοσφαιρικά. Η κεντρική διαχείριση είναι μονόδρομος για τις μικρομεσαίες ομάδες. Σε αυτό το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ θα διαπραγματευτεί από θέση ισχύος».

Όσον αφορά την κατάσταση του Δικεφάλου λίγο πριν την έναρξη των πλέι-οφ και μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής εξαιτίας του κορονοϊού, είπε:

«Η ομάδα είναι καλύτερα από κάθε άλλη φορά. Όλες οι ομάδες είναι απροπόνητες, γι' αυτό το θέμα είναι με τι διάθεση ξεκινάς για να μπεις σε αυτή την αγωνιστική κόντρα. Διακυβεύονται πολλά, οι ποδοσφαιριστές έχουν επιπρόσθετο βάρος για να προπονηθούν και να νιώσουν την όλη πίεση. Χάρηκαν φυσικά που επέστρεψαν αν και ξέρουν ότι οι διακοπές γι' αυτούς θα είναι λιγότερες φέτος».

Για την ΕΕΑ και τις δικαστικές «μάχες» του ΠΑΟΚ, σχολίασε:

«Σε όλο τον κόσμο συνταγματικά η υπέρτατη εξουσία είναι η δικαστική. Είναι η μοναδική περίπτωση στην υπόθεση του ΠΑΟΚ που μία κρατική επιτροπή είναι υπεράνω του συντάγματος. Κυνήγι σημαίνει να κυνηγάω εκεί όπου μπορώ να κερδίσω και να στριμώξω τον άλλον. Θα κυνηγήσω κάτι όταν το βλέπω ότι είναι ύποπτο. Ο ΠΑΟΚ ακόμα δεν έχασε δικαστήριο από τον Ολυμπιακό γιατί ακόμα δεν έχει γίνει δικαστήριο. Μπορεί αυτό να είναι μία μερική νίκη του Ολυμπιακού, αλλά υπάρχει και το CAS. Ένας πόλεμος έχει πολλές μάχες. Αν κερδίσεις μία μάχη, δεν κέρδισες τον πόλεμο, όπως και αν χάσεις μία μάχη, δεν χάνεις τον πόλεμο. Ο Ολυμπιακός έχει τρία χρόνια να πάρει τίτλο, έχασε τις εκλογές στην ΕΠΟ. Όταν μπαίνεις σε ένα ρινγκ για να μαλώσεις και θα δώσεις και θα φας ξύλο».

Σχετικά με τις εκλογές στην ΕΠΟ:

«Ο ΠΑΟΚ παραμένει πιο δυνατός από όλους, αλλά όχι αυτοδύναμος. Όπως και στις προηγούμενες εκλογές δεν υπήρχε κάποιος αυτοδύναμος. Παγιωμένο δεν είναι τίποτα. Η εξυγίανση λοιδορείται, αλλά στην πράξη αναδεικνύει την ομορφιά της και πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια. Ακόμη και φέτος η διαφορά των 7 βαθμών στο χόρτο κατακτήθηκε στις τελευταίες αγωνιστικές. Από το +2, ο Ολυμπιακός έτσι ή αλλιώς κατάφερε να κερδίσει στην Τούμπα και να εκμεταλλευτεί και την ισοπαλία του ΠΑΟΚ στη Ξάνθη.

Όλα τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε κάποιος πανίσχυρος που σάρωνε στις εκλογές και κάποιες λίγες δεύτερες υποψηφιότητες ή εξαφανίζονταν ή απλά υπήρχαν για να υπάρχουν. Στις προηγούμενες και σε αυτές τις εκλογές υπάρχουν τρεις δυνάμεις, που δεν συνέβαινε στο παρελθόν. Ακόμα και αυτό είναι μία βελτίωση. Καλύτερα να είναι τρεις δυνατοί παίκτες στο τραπέζι, αντί για έναν που λύνει και δένει. 

Μπορεί να μου βρει κάποιος, χαλίφη που πάλεψε για το VAR και για να φέρει ξένους διαιτητές; Φτάσαμε σε μία εποχή που ο ΠΑΟΚ έχασε πρωτάθλημα το 2018 στα δικαστήρια με απόφαση της ΕΠΟ του Γραμμένου που τον θεωρούν του Ιβάν, φέτος βγήκε μία απόφαση που έβαλε τον Ολυμπιακό μέσα στο παιχνίδι και του έδωσε τη δυνατότητα για πρόσθετη παρέμβαση και κάποιοι συνεχίζουν να μιλάνε για την ΕΠΟ του Ιβάν και του Γραμμένου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags