Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτός είναι η καλύτερη μεταγραφή της 5ετίας!
| 2020-06-04 13:24:00

Αυτός είναι η καλύτερη μεταγραφή της 5ετίας!

Sportdog Team
Αυτός είναι η καλύτερη μεταγραφή της 5ετίας!

Ο Τζέιμς Μίλνερ σαν σήμερα υπέγραψε στη Λίβερπουλ πίσω στο 2015 και ο νυν πιστός στρατιώτης των «κόκκινων» και φυσικά Πρωταθλητής Ευρώπης, έχει κάνει δικαίωμα να θεωρείται ό,τι καλύτερο έχει υπάρξει την τελευταία πενταετία σε μεταγραφή. Και δεν κόστισε ούτε ένα ευρώ!

Ο Τζέιμς Μίλνερ σαν σήμερα υπέγραψε στη Λίβερπουλ πίσω στο 2015 και ο νυν πιστός στρατιώτης των «κόκκινων» και φυσικά Πρωταθλητής Ευρώπης, έχει κάνει δικαίωμα να θεωρείται ό,τι καλύτερο έχει υπάρξει την τελευταία πενταετία σε μεταγραφή. Και δεν κόστισε ούτε ένα ευρώ!

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή – πρότυπο επαγγελματία. Για άνθρωπο που ξέρει τον σκοπό του στην καριέρα που έχει επιλέξει, που γνωρίζει απόλυτα όσα πρέπει να κάνει, που απολαμβάνει αυτό που έχει επιλέξει και που βρίσκεται στην ομάδα που του ταιριάζει, στα πιο ώριμα και έμπειρα χρόνια της ζωής του.

Και παρά το γεγονός πως πρόκειται για ποδοσφαιριστή που είναι στην ηλικία των 34 ετών και θα μπορούσε οποιοσδήποτε να τον θεωρήσει... σχεδόν τελειωμένο, είναι τέτοια η κατάστασή του, το κορμί του, η δουλειά που έχει ρίξει και ο τρόπος που φροντίζει τον εαυτό του που θυμίζει 25άρη. Το «34» είναι ο αριθμός που χαρακτηρίζει το μυαλό του, την εμπειρία και το «διάβασμα» κάθε κατάστασης που αντιμετωπίζει μέσα στο γήπεδο.

Ο Τζέιμς Μίλνερ, σαν σήμερα, το 2015, υπέγραψε στη Λίβερπουλ και άλλαξε όλη η καριέρα του. Άλλαξε και ο εαυτό του. Έγινε ο πιο χιουμοριστικός Μίλνερ που έχει δει ποτέ το αγγλικό κοινό, έπειτα από πολλά χρόνια κατά τα οποία πάλευε εκείνος να διώξει από πάνω του τον τίτλο του... βαρετού ανθρώπου.

Έπειτα από 250 παιχνίδια, έχει πετύχει 26 γκολ, έχει 39 αασίστ, έχει κατακτήσει φυσικά το Τσάμπιονς Λιγκ του 2019, το Super Cup του περασμένου Αυγούστου, το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων τον Δεκέμβρη του ίδιου έτους και είναι εκείνος που στα τεστ αντοχής στο «Μέλγουντ» δεν κουράζεται ποτέ!

«Είναι παίκτης που πρώτα απ' όλα προσφέρει με τις ικανότητες και την νοοτροπία του, ωστόσο, η εμπειρία του βοηθάει στον τρόπο που έχει χτιστεί η ομάδα» έχει πει ο Γιούργκεν Κλοπ για τον Μίλνερ, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με το κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ για να δεσμεύεται πλέον μέχρι και το 2022.

Ο υπαρχηγός μπορεί να μην είναι εμπορικό όνομα, μπορεί να μην ασχολείται ιδιαίτερα ο διεθνής αθλητικός Τύπος μαζί του – και μάλλον καλό του κάνει και του αρέσει αυτό – αλλά είναι ένας ποδοσφαιριστής που οι 9 στους 10 προπονητές θα ήθελαν να έχουν στην ομάδα τους.

Άλλωστε, που θα μπορούσε να βρει κάποιος με ευκολία έναν χαφ της εμπειρίας και των παραστάσεών του, που να μπορεί να ανά πάσα στιγμή να παίξει και στις πλευρές, να παίξει και στο αριστερό άκρο της άμυνας, να μετατοπιστεί όπου υπάρχει ανάγκη και να είναι καλός σε οποιονδήποτε ρόλο δίχως να «γκρινιάξει» και ν' αφήσει αιχμές λέγοντας για τη θέση που έχει μάθει καλύτερα και που αποδίδει περισσότερο;

Ο Μίλνερ έμαθε να είναι «στρατιώτης» και κλείνει σήμερα 5 χρόνια παρουσίας στη Λίβερπουλ. Και την έκανε καλύτερη και έγινε κι αυτός καλύτερος. Και ποδοσφαιρικά και ως χαρακτήρας. Ανοίχτηκε και τώρα... δεν τον πιάνει κανείς!

ΠΗΓΗ: england365.gr

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags