Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη από τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς!
| 2020-06-04 14:48:00

Φοβερές ατάκες Ζίβκοβιτς για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός - Τι είπε για Φερέιρα - Σύγκριση με Λουτσέσκου!

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες Ζίβκοβιτς για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός - Τι είπε για Φερέιρα - Σύγκριση με Λουτσέσκου!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη από τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς!

Όπως υποστήριξε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, εφόσον η ομάδα του επικρατήσει του Ολυμπιακού, τα πάντα θα είναι ανοιχτά μέχρι το τέλος... Παράλληλα στάθηκε στα χρόνια της Ξάνθης και στη πρόταση που δέχθηκε από τους 'ασπρόμαυρους'.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: «Όταν ήρθε η προσφορά από τον ΠΑΟΚ ο ατζέντης μου με ρώτησε αν ήθελα να υπογράψω το συμβόλαιο και εγώ το δέχθηκα με ενθουσιασμό. Ήρθα σε έναν, από κάθε άποψη, υπέροχο σύλλογο και το απολαμβάνω από την πρώτη ημέρα. Δεδομένου ότι ο ΠΑΟΚ και η Παρτιζάν είναι δυο αδελφοποιημένες ομάδες, στην πράξη ένιωθα σαν να επέστρεφα στην Παρτιζάν. Με υποδέχθηκαν καλά και όλα πήγαν όπως έπρεπε».

Για την Ξάνθη: «Πέρασα τρία όμορφα χρόνια στην Ξάνθη, μάλιστα δεν έλειψα από κανένα παιχνίδι πρωταθλήματος. Η ομάδα κατέγραφε καλά αποτελέσματα. Στην αρχή προπονητής μας ήταν ο Ράζβαν Λουτσέσκου, στον οποίο χρωστάω πάρα πολλά για την καριέρα μου, και στη συνέχεια ο Μίλαν Ράσταβατς».

Για τον Αμπέλ Φερέιρα: «Ο Λουτσέσκου πήγε αργότερα στον ΠΑΟΚ αλλά φέτος, λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας αποχώρησε και αντικαταστάθηκε από τον Αμπέλ Φερέιρα. Μας πήρε λίγο χρόνο να προσαρμοστούμε στο στυλ του . Προσπαθεί να παίξει κυριαρχικό και επιθετικό ποδόσφαιρο, όπως μας ταιριάζει. Επίσης έχω καλή σχέση μαζί του».

Για την φετινή σεζόν και την έναρξη των playoffs: «Ο αποκλεισμός από τον Άγιαξ στα προκριματικά του Champions League μας άφησε πληγές, οπότε αποκλειστήκαμε από την Σλόβαν Μπρατισλάβας στα play off του Europa League. Καταφέραμε να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα όσο το δυνατόν περισσότερο και τώρα είναι στο χέρι μας να συγκεντρωθούμε στους υπόλοιπους αγώνες και να κυνηγήσουμε την ανάκαμψη. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά με νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό μειώνουμε την διαφορά στους τέσσερις και θα μείνουμε ζωντανοί στην μάχη του πρωταθλήματος!».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα:«Το πρωτάθλημα είναι πραγματικά δυνατό, έχει τέσσερις- πέντε δυνατές ομάδες. ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ ξεχωρίζουν, αλλά ούτε οι Παναθηναϊκός, Άρης, ΟΦΗ και Ατρόμητος υστερούν πολύ σε ποιότητα. Είναι δύσκολο να κερδίσεις βαθμούς, ειδικά εκτός έδρας. Αν το συγκρίνω με το πρωτάθλημα Σερβίας, το ελληνικό είναι πολύ υψηλής ποιότητας. Υπάρχουν πραγματικά πολύ καλοί παίκτες εδώ».

Για το ότι τα παιχνίδια θα διεξαχθούν χωρίς κόσμο: «Η απουσία του κόσμου θα είναι ένα μεγάλο μειονέκτημα για όλους μας, αλλά πρέπει να αποδεχθούμε την κατάσταση.  Νομίζω ότι ειδικά ο ΠΑΟΚ θα πληγεί, επειδή έχει πουλήσει πάνω από 22.000 διαρκείας και το γήπεδο χωράει περίπου 28.000 κόσμου. Αυτό σας λέει πόσο λατρεύουν το ποδόσφαιρο. Το αισθάνομαι στον δρόμο, στις καθημερινές συναντήσεις με τους φίλους».

Για τον στόχο της Εθνικής: «Η Εθνική ομάδα είναι κάτι ιερό. Είμαι χαρούμενος που έχουμε εξαιρετικούς τερματοφύλακες και δε νομίζω ότι πρέπει να ανησυχούμε για το μέλλον. Τώρα οι Ντμίτροβιτς και Ραίκοβιτς βρίσκονται στο προσκήνιο άλλα υπάρχουν και άλλοι από πίσω. Έχω επίγνωση του ανταγωνισμού αλλά θέλω να παίξω στην εθνική».

Όσο για το όνειρό του; «Θα ήθελα να συνεχίσω την καριέρα μου στην Ιταλία και θα ήθελα να βιώσω την αίσθηση της Premier League. Ελπίζω ότι θα έχω την ευκαιρία να δοκιμάσω τον εαυτό μου εκεί...».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags