Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ατάκες-φωτιά Βαρούχα για Παπαπέτρου και Τζήλο
| 2020-06-04 18:32:00

Ατάκες-φωτιά Βαρούχα για τον διαιτητή του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός - Τι είπε για τον Τζήλο

Sportdog Team
Ατάκες-φωτιά Βαρούχα για τον διαιτητή του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός - Τι είπε για τον Τζήλο

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Για την επιλογή της ΚΕΔ στο πρόσωπο του Τάσου Παπαπέτρου για να σφυρίξει τον αγώνα της Τούμπας, αλλά και για την ελληνική διαιτησία στα πλέι οφ μίλησε στον FOCUS FM 103,6 ο Παναγιώτης Βαρούχας.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Είχα κάνει μια τοποθέτηση σχετικά με την χρονιά που πέρασε και ποιος είχε την πιο σταθερή απόδοση. Η ελληνική διαιτησία έχει περάσει πολλά, ειδικά μετά τον ερχομό των ξένων διαιτητών πράγματι η σεζόν αυτή ήταν σταθερή για τον Παπαπέτρου. Δεν έχει δώσει δικαιώματα σε κανέναν να μιλήσει και να κάνει παράπονα.

Από την μια ο Παπαπέτρου στο γήπεδο που είναι ο πιο σταθερός και από την άλλη ο Σιδηρόπουλος με την εμπειρία του στο VAR. Επίσης και οι βοηθοί είναι πολύ καλοί και με πολλές εμπειρίες. Για να τα λέμε όλα είναι σημαντικό και θα βοηθήσει τους διαιτητές ότι δεν θα έχει κόσμο το ματς. Είναι στο χέρι τους να δείξουν την αξία τους σε έναν τέτοιο αγώνα που θα τον δει όλη η Ελλάδα. Αποτελεί μια ευκαιρία και για τους ίδιους αλλά και για την ελληνική διαιτησία γενικότερα να δείξει ότι δεν έχει να ζηλέψει κάτι σε σχέση με τους διαιτητές του εξωτερικού.

Τα πλέι οφ είναι μια ευκαιρία να φανούν ποιοι διαιτητές μπορούν. Όσοι δεν μπορούν, να το πω λαϊκά, ας μας αδειάσουν την γωνιά και να μείνουν όσοι μπορούν. Ο Παπαπέτρου έχει δείξει πως έχει τα προσόντα να ανταπεξέλθει σε ένα ντέρμπι και μπορεί να το βγάλει άριστα. Μάλιστα θα έχει το συν ότι για πρώτη φορά θα χρησιμοποιηθεί η γραμμή του οφσάιντ, ενώ ξαναλέω ότι δεν θα έχει και την πίεση του κόσμου. Η Τούμπα είναι... Τούμπα και ο κόσμος πάντα μπορεί να κάνει την διαφορά.

Ο Τζήλος δεν είναι κακός διαιτητής, απλώς μετά την... ιστορία του βλέπω να μην έχει ηθικό. Φυσικά έχει περάσει πολύς καιρός και νομίζω ότι έχει τα... πάνω του. Ευκαιρία να αποδείξει και αυτός την αξία του. Έχει περάσει πολλά ο Τζήλος γιατί όταν μάλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας με την ΕΠΟ τον υποβίβασαν, αλλά μετά όταν οι δυο πλευρές τα βρήκαν τον επανέφεραν στην μεγάλη κατηγορία.

Ο Διαμαντόπουλος είναι ένας καλός διαιτητής και φέτος έχει κάνει καλές διαιτητές, δεν πιστεύω να αντιμετωπίσει προβλήματα στο Άρης - ΟΦΗ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags