Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Οπαδοί του Παναθηναϊκού στο Κορωπί - Φοβερό σκηνικό με Δώνη!
| 2020-06-04 19:36:00

Οπαδοί του Παναθηναϊκού στο Κορωπί - Τι ζήτησαν από τους παίκτες - Φοβερό σκηνικό με Δώνη!

Sportdog Team
Οπαδοί του Παναθηναϊκού στο Κορωπί - Τι ζήτησαν από τους παίκτες - Φοβερό σκηνικό με Δώνη!

Παναθηναϊκός: Περίπου 30 οπαδοί του Τριφυλλιού έδωσαν το "παρών" στη σημερινή προπόνηση της ομάδας, με στόχο να "ντοπάρουν" ψυχολογικά τους παίκτες ενόψει των πλέι οφ.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές να μην τα παρατήσουν στα πλέι οφ και να παίξουν για τη φανέλα και το πρεστίζ του συλλόγου.

Παράλληλα, αποθέωσαν τον Γιώργο Δώνη, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στην ομάδα και τονίζοντας ότι είναι αντίθετοι με την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της ομάδας.

«Ήρθαμε σήμερα εδώ για να σας ζητήσουμε να μην παρατήσετε τα πλέι οφ και να τα δώσετε όλα για τη φανέλα, απ’ το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ μέχρι το τέλος.

Ξέρουμε ότι έχει δημιουργηθεί αναστάτωση χωρίς να έχετε εσείς την ευθύνη για το θέμα του προπονητή και ότι δεν σας άρεσε η απόλυση του προπονητή,  αλλά από τη στιγμή που φοράτε αυτή τη φανέλα πρέπει να δίνεται τα πάντα και να την τιμάτε!

Έχετε μπροστά σας ντέρμπι με τους παραδοσιακούς μας αντιπάλους και έχει μεγάλη σημασία να παίξετε για τη φανέλα και για την ιστορία του συλλόγου», είπαν μεταξύ άλλων στους ποδοσφαιριστές, πριν αναφερθούν στον Γιώργο Δώνη. 

«Κόουτς πρέπει να σου πούμε μπράβο για τη στάση σου και πως σε ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες στο σύλλογο. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν πρόκειται να ξεχάσει ότι στα δύσκολα ήσουν εκεί και έκανες το καλύτερο που μπορούσες στις συνθήκες που βρήκες. Δεν μας βρήκες. Εμείς ξέρουμε ότι θα κάνεις τα πάντα για την ομάδα μέχρι την τελευταία ημέρα και σου ευχόμαστε καλή τύχη» ήταν ορισμένα από τα λόγια των οπαδών προς τον Δώνη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags