Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκες-φωτιά: "Κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ - Έπαιξε κατά λάθος ο..." -
| 2020-06-04 23:20:00

Ατάκες-φωτιά: "Κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ - Έπαιξε κατά λάθος ο..." -

Sportdog Team
Ατάκες-φωτιά: "Κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ -  Έπαιξε κατά λάθος ο..." -

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Ο Βασίλης Μπορμπόκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του Metropolis 95,5 και τόνισε πως ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να χάσει τη 2η θέση από την ΑΕΚ στα πλέι οφ.

Παράλληλα, τόνισε πως ο Δικέφαλος περίμενε περισσότερα από τον Αμπέλ Φερέιρα, ενώ υπογράμμισε την αναγκαιότητα να στηριχθούν οι νέοι παίκτες, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως ο Γιαννούλης έπαιξε... κατά λάθος!

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την επιστροφή του ποδοσφαίρου: «Από πλευράς υγείας θα έπρεπε να σταματήσει το ποδόσφαιρο αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Είναι και θέμα οικονομίας, θα πρέπει να τελειώσουν τα πρωταθλήματα και να μην μειωθεί το ενδιαφέρον του κόσμου. Αν μείνουμε χωρίς ποδόσφαιρο για 4-5 μήνες μπορεί να έχουμε εξελίξεις. Δεν έχω ζήσει κάτι ανάλογο ως ποδοσφαιριστής. Αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη βλέπουμε ωραία παιχνίδια, με αρκετά γκολ και είναι καλό για τους φιλάθλους. Εύχομαι να δούμε καλύτερη εικόνα στα παιχνίδια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα μετρήσει κάθε παίκτης ατομικά πόσο επαγγελματίας είναι, οι πιο ορεξάτοι παίκτες στην καραντίνα. Φυσικά θα μετρήσει και το κίνητρο αλλά τώρα θα δείξουν και οι γυμναστές τις γνώσεις τους. Δεν νομίζω πως θα βοηθήσουν οι 5 αλλαγές στο ποδόσφαιρο. Δύσκολα θα αλλάξει κάτι στην πρώτη θέση, ακόμη και οι 7 βαθμοί να υπήρχαν ήταν πολύ δύσκολο. Μένει μόνο η 2η θέση με τον ΠΑΟΚ να κινδυνεύει αφού τον χωρίζει μόλις ένας βαθμός από την ΑΕΚ. Στα τελευταία παιχνίδια η ΑΕΚ ήταν πιο ουσιαστική».

Για τον Φερέιρα: «Το έχω ξαναπεί πως περιμέναμε καλύτερο αλλά έπρεπε να του δώσουμε χρόνο και χώρο. Ο ΠΑΟΚ στα προκριματικά με τον Αγιαξ ήταν πάρα πολύ καλός αλλά δεν ήταν καλός με την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Από εκεί και πέρα δεν θυμάμαι τα παιχνίδια που είχε σταθερή απόδοση, είχε μεταπτώσεις στην απόδοσή του.

Για τους παίκτες-κλειδιά: «Η ομάδα κάνει τον παίκτη, δεν γίνεται 2-3 χρόνια να ήταν καλός ο Μπίσεσβαρ και τώρα να μην είναι, δεν γίνεται να λέμε πως μεγάλωσε μέσα σε έξι μήνες. 8-9 μήνες την ομάδα την έσερνε ο Γιαννούλης και ο Μίσιτς που κράτησαν την φόρμα τους για μεγαλύτερο διάστημα».

Για το αν θα πάρουν ευκαιρία οι νεαροί παίκτες: «Ο Γιαννούλης έπαιξε κατά λάθος, το θέμα δεν είναι να παίξει μια φορά ένας νεαρός, το θέμα είναι μετά τι θα γίνει. Δεν μπορούμε να βάλουμε έναν ποδοσφαιριστή 17-18 χρονών να παίζει δεξί μπακ καλύτερα από τον Μάτος. Αν τον στηρίξουμε και είναι καλός μπορεί να γίνει καλύτερος. Ο Μιχάι ήταν ψύχραιμος και έκανε πολύ καλό παιχνίδι όταν μπήκε. Είναι ένα παιδί που θα είναι πάντα 100% έτοιμος, πρέπει να κοιμούνται ήσυχοι στον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags