Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ανυπόμονος και... σίγουρος για Ολυμπιακό Μπίσεσβαρ - Τι είπε για το πρωτάθλημα
| 2020-06-04 23:34:00

Ανυπόμονος και... σίγουρος για Ολυμπιακό Μπίσεσβαρ - Τι είπε για το πρωτάθλημα

Sportdog Team
Ανυπόμονος και... σίγουρος για Ολυμπιακό Μπίσεσβαρ - Τι είπε για το πρωτάθλημα

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League και το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακός μίλησε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που τόνισε ότι ανυπομονεί για την επιστροφή στην αγωνιστική δραστηριότητα.

O Ολλανδός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, σημείωσε παράλληλα ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δίνουν το 100% για να κερδίζουν αφού θέλουν το καλύτερο για τον Δικέφαλο και τους εαυτούς τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο radioprimo.gr:

Για το πώς αισθάνεται για την επανέναρξη της ποδοσφαιρικής δράσης: «Πριν λίγο καιρό ήταν δύσκολο να μη σκεφτόμαστε τον ιό και να είχαμε πολλά πράγματα στο μυαλό μας, (ανησυχία) για τις οικογένειες μας και για το ποδόσφαιρο. Τις τελευταίες δύο-τρεις εβδομάδες όμως, όλα έχουν γίνει πολύ καλύτερα. Τα παιδιά μου ξεκίνησαν να πηγαίνουν στο σχολείο και εγώ νιώθω καλά και μπορώ να συγκεντρωθώ στο ποδόσφαιρο και στα επόμενα παιχνίδια. Ξεκινάμε τη Κυριακή με ένα ματς ενάντια στον Ολυμπιακό, όμως θέλω πολύ να παίξω σε ένα παιχνίδι σαν αυτό καθώς έχουμε να παίξουμε πάρα πολύ καιρό. Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε καλά».



Για το πώς ήταν η περίοδος των τριών μηνών δίχως ποδόσφαιρo: «Ήταν δύσκολο γιατί παρά τη διακοπή, είσαι ακόμα ποδοσφαιριστής και θέλεις να παίζεις καθημερινά στο γήπεδο. Αυτή τη στιγμή παίζω ποδόσφαιρο στον κήπο μου με τον γιο μου για να κρατάω ψηλά τα επίπεδα ενέργειας και να κάνω αρκετή προπόνηση και νιώθω καλά».

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ, τη κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος: «Είμαστε ακόμα ψηλά και σαν ποδοσφαιριστές θέλουμε να κερδίζουμε. Παίζουμε στον ΠΑΟΚ και θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα μας και τους εαυτούς μας. Πρέπει να σεβόμαστε τη κατάσταση όπως έχει δημιουργηθεί λόγω του κορονοϊού. Εύχομαι να είναι όλοι ασφαλείς, οι οικογένειες όλων να είναι καλά και τώρα που ξεκινάει το ποδόσφαιρο να παραμείνουν όλοι ασφαλείς. Οφείλουμε να σκεφτόμαστε και άλλους ανθρώπους και όχι μόνο τους εαυτούς μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags