Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Αίτημα της ΑΕΚ στη Superleague: "Να γονατίσουμε πριν το ματς"
| 2020-06-05 18:30:00

Μπράβο! Σπουδαία κίνηση της ΑΕΚ κατά του ρατσισμού - Τι ζήτησε ενόψει του ντέρμπι με ΠΑΟ

Sportdog Team
Μπράβο! Σπουδαία κίνηση της ΑΕΚ κατά του ρατσισμού - Τι ζήτησε ενόψει του ντέρμπι με ΠΑΟ

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Με σχετικό αίτημα που κατέθεσε στη Superleague για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, η ΑΕΚ ζητά να γίνει μια συμβολική κίνηση στη μνήμη του Τζορτζ Φλόιντ.

Συγκεκριμένα, η Ένωση ζήτησε να επιτραπεί στους παίκτες των δύο ομάδων να γονατίσουν στο χορτάρι πριν την έναρξη του ματς για να στείλουν κατά του ρατσισμού.

Θυμίζουμε πως πριν τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής σε πλέι οφ και πλέι άουτ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της πανδημίας.

Η σχετική επιστολή της ΑΕΚ στη Λίγκα:
 
"Με αυτή την επιστολή ζητάμε την συναίνεση της Λίγκας και ενημερώνουμε για την πρόθεσή της ομάδας μας στο ματς με τον Παναθηναϊκό οι παίκτες και των δύο ομάδων να γονατίσουν συμβολικά στον αγωνιστικό χώρο (μετά το ενός λεπτού σιγή της Λίγκας για τα θυματα της πανδημίας) προκειμένου να διατρανώσουμε την πάγια θέση της ομάδας μας, βάσει των αρχών και των ιδανικών από την ίδρυσή της, αλλά και του ποδοσφαίρου γενικότερα, σύμφωνα με την οποία ο ρατσισμός δεν έχει θέση στην κοινωνία.

Εκφράζουμε και την ευχή μας αυτη η δράση να βρει μιμητές σε όλα τα ματς της πρεμιέραςπλέι οφ και πλέι αουτ μαζί με τις ευχές μας βεβαίως για την καλύτερη δυνατή και χωρίς προβλήματα επανέαρξη του πρωταθλήματος".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags