Facebook Pixel Κυριάκος Κυριάκος – ΠΑΟΚ: "Ο Σαββίδης πληρώνει την τρέλα για ΠΑΟΚ – Χαώδεις διαφορές με Μαρινάκη" - Αποκάλυψη για PAOK tv
| 2020-06-05 17:27:00

"Ο Σαββίδης πληρώνει την τρέλα για ΠΑΟΚ – Χαώδεις διαφορές με Μαρινάκη" - Αποκάλυψη για PAOK tv

Sportdog Team
"Ο Σαββίδης πληρώνει την τρέλα για ΠΑΟΚ – Χαώδεις διαφορές με Μαρινάκη" - Αποκάλυψη για PAOK tv

Κυριάκος Κυριάκος – ΠΑΟΚ: Για την επίσημη επιστροφή του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την ταυτόχρονη είσοδο του στο Δ.Σ και πολλά άλλα θέματα μίλησε στον FOCUS FM 103,6 ο Κυριάκος Κυριάκος.

Το στέλεχος της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ που ετοιμάζεται για να αναλάβει αντιπρόεδρος μετά το προσεχές Δ.Σ αναφέρθηκε στην... τρέλα του Ιβάν Σαββίδη για την ομάδα και στον "πόλεμο" που έχει ανοίξει με τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, σχολίασε τα μεταγραφικά σενάρια, αλλά και το ενδεχόμενο να αφήσει το PAOK tv ο Δικέφαλος, ώστε να μπει σε κεντρική τηλεοπτική διαχείριση.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σήμερα ανακοινώθηκε η συμμετοχή μου στο Συμβούλιο αλλά σε ότι αφορά τον τίτλο θα πρέπει να συνεδριάσει το Δ.Σ για να μου δοθεί και επίσημα ο ρόλος του αντιπροέδρου.

Το ποδόσφαιρο από μόνο του είναι ηλεκτρισμένο και όλες οι καρέκλες είναι... ηλεκτρικές. Αν κάνει όνειρα και σχέδια μακροχρόνια, δύσκολα θα προχωρήσεις αλλά και εγώ κάθε μέρα δούλευα σαν να ήταν η τελευταία μου. Πάντα είχα την ψυχολογία ότι ήταν η τελευταία μου μέρα στην δουλειά και μπορούσα να πω τα «όχι» μου. Όταν σκέφτομαι ότι είναι τόσα τα χρόνια, αισθάνομαι... μεγάλος. Οι καρέκλες στο ποδόσφαιρο είναι ηλεκτρικές, αλλά εγώ... καθόμουν όρθιος!

Υπάρχεις πολύς κόσμος που μου έλεγε να μείνω στην ομάδα, σχεδόν καθολική ήταν η αποδοχή. Όταν βλέπουν έναν νεαρό που παραμένει με όλες τις διοικήσεις ο κόσμος πιστεύει πως είτε είναι ικανός, είτε γλείφτης. Αλλά μάλλον πιστεύουν ότι είμαι ικανός και αυτό μου έδειξαν με τις αντιδράσεις τους όταν αποχώρησα για να κατέβω στις εκλογές.

Ο Ιβάν Σαββίδης όταν ήρθε και μας βρήκε ήμασταν... παραγοντικά παιδιά. Ενώ μπορούσε να πάει στην αγορά και να πάρει τους καλύτερους, προτίμησε να μας εμπιστευτεί και μας έδωσε μια παραγοντική υπεραξία. Με τα χρόνια γίναμε καλύτεροι και πιο ψύχραιμοι και εγώ έχω τεράστια ευγνωμοσύνη στον Σαββίδη. Δεν θα μπορούσα να του πω όχι σε καμία περίπτωση, ειδικά σε μια τόσο τιμητική πρόταση. Λίγοι έμειναν οι άνθρωποι που εμπιστεύεται ο Σαββίδης και καλά κάνει που δεν εμπιστεύεται πολλούς γιατί ήρθε να κάνει σοβαρές επενδύσεις.

Στις εσωτερικές μας συζητήσεις δεν είμαι yes men, πάντα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου για να υπάρχει debate και καλύτερο αποτέλεσμα στα όσα αποφασίζουμε.

Είναι μια πάρα πολύ ακριβή ομάδα, τα έσοδα δεν ήταν σε αυτό το επίπεδο και για αυτό έπρεπε να καλύψει το κενό αυτό με μια ακόμα χρηματοδότηση. Θυμίζω το... πανηγύρι που κάναμε για την πληρωμή των χρεών. Δεν έχει σημασία μόνο ότι τα βάζει τα λεφτά, αλλά πότε τα βάζει. Είναι τεράστια η συνεισφορά του Σαββίδη. Επένδυση είναι αυτή στο Πόρτο Καρράς, γιατί βάζει 200 για να πάρει κάποια στιγμή 201, στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να περιμένει ανταπόδοση των χρημάτων που έβαλε. Ο Σαββίδης πληρώνει για την τρέλα του για τον ΠΑΟΚ, για την περηφάνια ενός ολόκληρου λαού.

Ο Γιώργος Σαββίδης είναι παθιασμένος με τον ΠΑΟΚ, έχουν ιδιαίτερο πάθος οικογενειακώς. Η δική μας μεγάλη ευθύνη είναι όσο τρέλα και να έχουν δεν θέλω να είναι οι άνθρωποι που θα μετανιώσουν ή θα πληγωθούν που θα ανεβάσουν τον πήχη ψηλά και αν δεν τα καταφέρουν μια χρονιά. Δεν πρέπει επειδή έχει λεφτά ο άνθρωπος και επειδή έχουμε ανοιχτό μπάτζετ να τεντώνουμε τα πράγματα.

Έχει κάνει επενδύσεις σε υποδομές στην Θεσσαλονίκη, που δεν είχαν γίνει ποτέ. Το οπαδικό κριτήριο είναι ξεπερασμένο. Μπορεί κάποιος να είναι Αρειανός και να δουλεύει σε εταιρεία του κ. Σαββίδη. Θα πει δηλαδή ότι δεν τον εκτιμάει; Όλοι αναγνωρίζουν την επιχειρηματική ικανότητα και την συνέπεια του. Όταν ένας τέτοιος άνθρωπος μέσα σε μια τέτοια κατάσταση, ολοκληρώνει ένα deal σαν αυτό του Πόρτο Καρράς δείχνει πολλά. Μέσα από την συμφωνία ήθελε συμβολικά να δείξει πως παρά τα δύσκολα, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να συνεχίσουμε την ζωή μας. Οι κινήσεις του αρκετές είναι συμβολικές"

Για τον… πόλεμο με τον Ολυμπιακό: Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, όπως ο ΠΑΟΚ. Οι κόντρες των διοικήσεων αφορά τις διοικήσεις και θέλουμε να δείξουμε την διαφορά αισθητικής, αντιμετώπισης και φιλοσοφίας. Έχουμε χαώδεις διαφορές με τον κ. Μαρινάκη σε όλα, αλλά δεν κάνουμε πόλεμο απέναντι σε καμία ομάδα, εμείς κάνουμε πόλεμο σε ένα σύστημα που κάνει εξυπηρετήσεις εδώ και πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό. Όταν λοιπόν ο κ. Μαρινάκης έχασε το προνόμιο να αισθάνεται πρωταθλητής από τον Οκτώβριο, αποφάσισε ότι ο κίνδυνος είναι ο Ιβάν Σαββίδης και ο ΠΑΟΚ να βγει απέναντι του. Αυτό το γάντι δεν μπορούμε να το αφήσουμε... αναπάντητο. Στο τέλος της ημέρας ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα είναι υπερήφανος και θα μπορεί να λέει ότι εμείς δεν είμαστε όπως αυτοί.

Για τα πλέι οφ: Ο παίκτης του ΠΑΟΚ πρέπει να μπει με την νοοτροπία στο γήπεδο ότι η διαφορά είναι στους επτά βαθμούς και με νίκη θα πάει στους τέσσερις. Τα αποτελέσματα αυτής της σεζόν θα χτίσουν και την ψυχολογία για την επόμενη σεζόν και μέχρι να αλλάξει χέρια το πρωτάθλημα είναι δικό μας. Πρέπει εμείς ως διοίκηση να εξαφανίσουμε την δικαιολογία από την ομάδα. Στόχος μας είναι οι νίκες και οι επιτυχίες. Τρεφόμαστε από τις νίκες και πρέπει να συνηθίσουμε τον κόσμο μας σε επιτυχίες περισσότερες.

Για τις μεταγραφές: Φαντάζομαι ότι όλοι είναι σε αμηχανία σε ότι αφορά τις μεταγραφές, όλα πάνε πίσω και προέχει η νίκη την Κυριακή. Θα τραβήξει σε μάκρος η μεταγραφική περίοδος, γιατί έχουμε ντέρμπι και αμέσως μετά τα υπόλοιπα. Υπάρχουν στο τραπέζι δυο τίτλοι και τους διεκδικούμε.

Για το PAOK TV: Εμείς ετοιμαζόμαστε για το PAOK TV και την επόμενη σεζόν, παράλληλα είμαστε διατεθειμένοι να συζητήσουμε κεντρική διαχείριση, αλλά μόνο αν οι συνθήκες είναι οι κατάλληλες. Όπως και να έχει εμείς είμαστε ακόμα πιο προετοιμασμένοι για να προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες στους συνδρομητές".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags