Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τρομερές ατάκες Ομάρ - Έστειλε... μήνυμα σε Μαρινάκη!
| 2020-06-05 18:51:00

Τρομερές ατάκες Ομάρ - Θα μείνει στον Ολυμπιακό; - Έστειλε... μήνυμα σε Μαρινάκη!

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Ομάρ - Θα μείνει στον Ολυμπιακό; - Έστειλε... μήνυμα σε Μαρινάκη!

Ολυμπιακός: Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε στο novasports.gr ενόψει του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός την Κυριακή.

Ο Νορβηγός αμυντικός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του, χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως το "σπίτι του" και επανέλαβε την πρόθεσή του να μείνει στην ομάδα.

Μάλιστα, ο Ελαμπντελαουί υποστήριξε χαρακτηριστικά πως το ζήτημα του συμβολαίου πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το διάστημα της καραντίνας: «Ήταν ένα δύσκολο διάστημα για εμάς, αλλά και για όλους. Παράξενος και δύσκολος καιρός, αλλά ελπίζω τα δύσκολα να πέρασαν. Ελπίζω σταδιακά να γυρίσουμε πίσω στις κανονικές ζωές μας».

Για τους στόχους της σεζόν: «Πρέπει να ξεχάσουμε τι έχει συμβεί, τι περάσαμε για να γυρίσουμε στις δουλειές μας και σ' αυτό που ονομάζουμε κανονικότητα. Σαν ποδοσφαιριστές πρέπει όσο πιο γρήγορα γίνεται να βρεθούμε στην κατάσταση που ήμασταν όταν σταματήσαμε. Οι στόχοι μας είναι οι ίδιοι. Προφανώς να κερδίζουμε. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να ξεχάσουμε ό,τι συνέβη, αυτό που έχει σημασία είναι το παιχνίδι που έρχεται».

Για την ανανέωση Μαρτίνς: «Χάρηκα πολύ όταν είδα οτι ο προπονητής μας ανανέωσε. Αυτό που κατάφερε ο πορπονητής και το επιτελείο του από τότε που ήρθαν στο σύλλογο, είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Όσοι βρίσκονται εκτός γηπέδου το βλέπουν. Δεν χρειάζεται να ξέρεις πολλά από ποδόσφαιρο για να το καταλάβεις. Είναι καλό για το σύλλογο και όσους εμπλέκονται με την ομάδα με την καρδιά τους. Ήταν φανταστικά νέα».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Είναι δύσκολο να σκεφτείς πως θα είναι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, γιατί έχουμε πολύ καιρό να λάβουμε μέρος σε ανταγωνιστικό παιχνίδι. Είναι μια παράξενη περίσταση. Ξέρω πως προπονούμαστε και σε τι κατάσταση βρισκόμαστε και είμαστε καλά! Δεν έχει σχέση με το να παίζουμε παιχνίδια, αλλά κάνουμε καλή δουλειά! Το επίπεδο μας είναι καλό, όσο γίνεται σε μια τέτοια κατάσταση. Νιώθω καλά μπαίνοντας στο ματς. Τι θα συμβεί τελικά στο χορτάρι δεν το γνωρίζουμε. Δεν το έχουμε βιώσει ξανά, οπότε θα μετρήσουν οι λεπτομέρειες».

Για το γεγονός πως αναφέρεται στα social media αναφέρεται στον Ολυμπιακό σαν το «σπίτι» του: «Δεν είναι μυστικό πως ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου. Βρίσκομαι εδώ πολλά χρόνια. Τα συναισθήματα μου προς το σύλλογο, την πόλη, τους φιλάθλους δυναμώνουν συνεχώς, όπως συμβαίνει σε κάθε μακροχρόνια σχέση. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να νιώθω έτσι. Αυτός ο σύλλογος μου έχει δώσει πολλά σαν άνθρωπο και σαν ποδοσφαιριστή. Πάντα θα είμαι ευγνώμων και το εκτιμώ πολύ αυτό».

Για το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό: «Θα πρέπει να ρωτήσετε τα ΜΜΕ γιατί φαίνεται πως γνωρίζουν περισσότερα και από εμένα. Έχω εκφραστεί με τον ίδιο τρόπο από το ξεκίνημα της σεζόν. Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Η κατάσταση πρέπει να ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα, καθώς περνάει ο καιρός. Τα συναισθήματα μου δεν άλλαξαν από την τελευταία φορά που μιλήσαμε. Περιμένω να δούμε τι θα συμβεί».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags