Facebook Pixel ΑΕΚ - Όγκνιεν Βράνιες: Ο Βόσνιος αμυντικός αποχωρεί άμεσα από την Ένωση!
| 2020-06-06 11:50:00

ΣΟΚ στην ΑΕΚ πριν τα πλέι οφ! Χάνει top όνομα - Αγανακτισμένος o Καρέρα - "Γελάνε" στον ΠΑΟΚ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
ΣΟΚ στην ΑΕΚ πριν τα πλέι οφ! Χάνει top όνομα - Αγανακτισμένος o Καρέρα - "Γελάνε" στον ΠΑΟΚ!

Από το πουθενά, νωρίς νωρίς, «έσκασε» το μαντάτο για την ΑΕΚ. Σύμφωνα λοιπόν με σημερινό δημοσίευμα της έγκυρης και έγκριτης βελγικής εφημερίδας, HLN, η Ενωση κατέθεσε όπως αναμένονταν πρόταση για επέκταση του δανεισμού του Ογκνιεν Βράνιες ωστόσο η Αντερλεχτ αρνήθηκε την πρώτη της προσφορά και έτσι βάσει αυτής της εξέλιξης ο Βόσνιος πρέπει να επιστρέψει στις Βρυξέλλες.

H Αντερλεχτ ξεκινάει την προετοιμασία της για την επόμενη πλέον σεζόν (αφού το πρωτάθλημα Βελγίου διακόπηκε) στις 15 Ιουνίου. Λογικά, δεν προβλέπεται να είναι τότε εκεί ο Βράνιες, αφού ο δανεισμός του το πιθανότερο είναι πως έχει συμφωνηθεί να ολοκληρωθεί – βάσει της αρχικής συμφωνίας – στο τέλος Ιουνίου. Μέχρι τότε λοιπόν η ΑΕΚ θα μπορεί, τουλάχιστον με όσα αναφέρονται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, στις τάξεις της και επιπρόσθετα θα πρέπει να διευκρινιστεί αν και κατά πόσον ο δανεισμός του Βόσνιου μπορεί να ολοκληρωθεί και νωρίτερα (μήπως δηλαδή ο Βράνιες είναι αναγκασμένος να επιστρέψει νωρίτερα).

Εξέλιξη πολύ δυσάρεστη για την ΑΕΚ. Αφενός γιατί αν επαληθευτεί, στερεί από τον Μάσιμο Καρέρα έναν βασικό αμυντικό. Και σε συνδυασμό με την – φαινομενική, όπως διέρρευσε τις τελευταίες μέρες – αδυναμία συμφωνίας για επέκταση συμβολαίου με τον Τσιγκρίνσκι, αφήνει τον Ιταλό τεχνικό από τον Ιούλιο ως την ολοκλήρωση της σεζόν – που θα φέρει την Ενωση να διεκδικεί τη δεύτερη θέση και πιθανώς και το Κύπελλο – με μόνους «δεμένους» στόπερ (και σίγουρους) τους Σβάρνα, Οικονόμου και Λάτσι.

Επίσης σημαντικό ότι η εν λόγω εξέλιξη δείχνει τις διαθέσεις της Αντερλεχτ. Υπενθυμίζουμε πως από την ΑΕΚ έχουν διαμηνύσει στον Βράνιες πως δεν πρόκειται να εμπλακούν στη διαδικασία αποδέσμευσής του και πως μόνο αν και εφόσον καταφέρει ο ίδιος να λύσει το συμβόλαιο του – δύο χρόνια ακόμη, 1,8 εκατ. ευρώ οι συνολικές απολαβές του – θα μπορέσουν να τον ντύσουν ξανά και μόνιμα αυτή τη φορά, στα «κιτρινόμαυρα».

Πλέον όμως, με αυτή την κίνηση, στην Αντερλεχτ δείχνουν πως αν μη τι άλλο είναι αποφασισμένοι να μην ενδώσουν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβες Γεωργίου: Ποιος Ολυμπιακός; Ο Άρης του Μελισσανίδη! Διαβάζω Κόλκα και... – Τι κάνει ο ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags