Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για τον Μπάσα!
| 2020-06-06 14:50:00

Τον "καθάρισαν" από ΠΑΟ! Δικαίωση sportdog - Ούτε που ασχολήθηκε ο Ρόκα - Η παπάτζα της χρονιάς

του Νίκου Στεργίου
Τον "καθάρισαν" από ΠΑΟ! Δικαίωση sportdog - Ούτε που ασχολήθηκε ο Ρόκα - Η παπάτζα της χρονιάς

Πααθηναϊκός: Είναι εντυπωσιακό πως από παίκτης που την Πέμπτη είχε υπογράψει στον Παναθηναϊκό, το Σάββατο έχει εξαφανιστεί από οποιοδήποτε ρεπορτάζ! Για τον Βουλνέτ Μπάσα ο λόγος, τον Αλβανό μέσο της Βίσλα Κρακοβίας, ο οποίος φέρονταν, παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον πολωνικό σύλλογο, να έχει ενημερώσει τους «πράσινους» πως μετά το τέλος των υποχρεώσεων του στην Πολωνία, που αυτές περίπου τοποθετούνται στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου, θα έρχονταν στην Αθήνα για να επικυρώσει τη συμφωνία του με το «τριφύλλι».

Ο sportdog δεν ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο θέμα γιατί από την πρώτη στιγμή είχε ενημερώσει πως δεν υπάρχει θέμα για τον Παναθηναϊκό. Και έτσι είναι. Στον Παναθηναϊκό το μόνο που δήλωναν είναι πως ο ποδοσφαιριστής έχει προταθεί, ο ατζέντης του ξεκαθάριζε εξ αρχής σε επικοινωνία που είχε με τον «σκύλο» πως δεν έχει την παραμικρή επαφή με τους «πράσινους». Προφανώς όμως δεν αρκούσαν αυτά για την ύφανση των σεναρίων.

Ούτε καν, όπως πληροφορήθηκε ο «σκύλος», το δεδομένο – όπως παρουσιάστηκε – «διαζύγιο» του Μπάσα με τη Βίσλα δεν ισχύει. Ο 30χρονος μέσος, υπέγραψε πέρυσι τον Μάιο επέκταση για άλλα δύο χρόνια, με option μάλιστα για ένα ακόμη. Του οφείλονται χρήματα, η Βίσλα δίνει μάχη παραμονής και δεν ξέρει που θα την βρει το τέλος της σεζόν, ωστόσο δεν είναι δικό της θέμα η αποχώρηση του Μπάσα, αλλά του ίδιου του Αλβανού!

Αν ο ίδιος ζητήσει να φύγει χωρίς να αποζημιωθεί, τότε η διοίκηση της Βίσλα θα πάρει το… δώρο και θα τον αφήσει ελεύθερο. Ελα όμως που ο Μπάσα, όπως κάθε ποδοσφαιριστής, δεν θέλει να κάνει τέτοιο δώρο, ειδικά από την στιγμή που δεν έχει τίποτα στα χέρια του. Αν είχε μια συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, το πιθανότερο είναι πως δεν θα περίμενε τον… Ιούλιο, αλλά θα είχε ήδη λύσει το συμβόλαιο του και θα έρχονταν… περπατώντας στην Αθήνα για να υπογράψει στους «πράσινους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Φωτιά" τα τηλέφωνα - Απόφαση Γιαννακόπουλου για Euroleague - Αμεσα ανακοίνωση - Φεύγει ή μένει;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags