Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ατακάρες Βαλμπουενά εν όψει ΠΑΟΚ: "Να πάρουμε πρωτάθλημα, κύπελλο - Καλή πορεία στο Europa"
| 2020-06-06 16:22:00

Ατακάρες Βαλμπουενά εν όψει ΠΑΟΚ: "Να πάρουμε πρωτάθλημα, κύπελλο - Καλή πορεία στο Europa"

Sportdog Team
Ατακάρες Βαλμπουενά εν όψει ΠΑΟΚ: "Να πάρουμε πρωτάθλημα, κύπελλο - Καλή πορεία στο Europa"

Ολυμπιακός: Με την επανέναρξη της ελληνικής Superleague, ο Ματιέ Βαλμπουενά σκοπεύει να «δώσει τα πάντα στο γήπεδο» της Τούμπας στο Κυριακάτικο (7/6, 19:30) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και δηλώνει ανυπόμονος για την κατάκτηση του τίτλου.

«Σταματήσαμε ξαφνικά τη σεζόν, όταν η ομάδα πήγαινε πολύ καλά», επεσήμανε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, ο έμπειρος άσος και πρόσθεσε: «Ήταν ενοχλητικό που έπρεπε να μείνουμε στο σπίτι, αλλά ήταν σημαντικό να απομονωθούμε για να περιορίσουμε την εξάπλωση του ιού και να προστατεύσουμε τους αγαπημένους και τις οικογένειές μας».

«Προφανώς, είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι γιατί είμαστε πρώτοι και ανυπομονούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο» τόνισε ο πρώην διεθνής, Γάλλος που μετρά οκτώ γκολ και 21 ασιστ από την αρχή της χρονιάς με τους «ερυθρόλευκους» και συνέχισε: «Θα δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο για να ολοκληρώσουμε τη χρονιά όπως αρχίσαμε. Και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά και το κύπελλο. Και φυσικά, να συνεχίσουμε την καλή πορεία μας στο Europa League». στοχεύει o Βαλμπουενά.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags