06/06/20 - 17:52

Κύριος ο Δώνης: "Σπίτι μου ο ΠΑΟ - Πραγματοποιήθηκε το όνειρό μου - Εκεί θα κοιτάξω για δουλειά"

Sportdog Team
Κύριος ο Δώνης: "Σπίτι μου ο ΠΑΟ - Πραγματοποιήθηκε το όνειρό μου - Εκεί θα κοιτάξω για δουλειά"
796views

Παναθηναϊκός - Γιώργος Δώνης: Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην κάμερα της NOVA ο Έλληνας τεχνικός απάντησε και σε ερώτηση για το αν σκέφτεται πως μπορεί μια μέρα να επιστρέψει στο Τριφύλλι, αλλά και για τις σκέψεις του ενόψει του καλοκαιριού.

«Στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ. Λένε πως όταν εσύ αναφέρεσαι και λες ότι η οικογένειά μου μεγάλωσε με τον ύμνο του Παναθηναϊκού, είναι σαν να κλείνεις άλλες πόρτες. Εγώ δεν σκέφτηκα ποτέ έτσι, γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Το ποδόσφαιρο είναι ένας κύκλος, το λέω και στους ποδοσφαιριστές μου. Μπορεί κάποιους από αυτούς να τους έχω ακόμα και του χρόνου σε άλλη ομάδα. Δεν είναι η επόμενη φιλοδοξία μου να επιστρέψω εδώ, γιατί το όνειρό μου πραγματοποιήθηκε στον Παναθηναϊκό. Να είμαι με το τριφύλλι στο στήθος.

Ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου και πάντα θα είμαστε Παναθηναϊκοί στην οικογένειά μου. Εγώ γενικά ποτέ δεν είχα έναν ατζέντη να μου κλείσει δουλειές. Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα. Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις αλλά για μένα είναι πολύ σημαντικό αυτή ομάδα να τελειώσει όπως πρέπει. Μετά από αρχές Ιουλίου θα δούμε. Εγώ σαν φιλοδοξία δική μου χωρίς να με ενδιαφέρουν τα οικονομικά δεδομένα θα προτιμούσα κάτι στην Ευρώπη. Αλλιώς θα κοιτάξω πάλι στις αραβικές χώρες που τα οικονομικά δεδομένα είναι διαφορετικά», ήταν τα λόγια του Γιώργου Δώνη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τις κορυφαίες ομάδες και σπόρ, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ