Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μπουχαλάκης για το ντέρμπι με ΠΑΟΚ: "Είναι πρωτόγνωρο, θα είναι σαν... φιλικό" - Ατάκα για Μαρτίνς!
| 2020-06-06 20:55:00

Μπουχαλάκης για το ντέρμπι με ΠΑΟΚ: "Πρωτόγνωρο, θα είναι σαν... φιλικό" - Ατάκα για Μαρτίνς!

Sportdog Team
Μπουχαλάκης για το ντέρμπι με ΠΑΟΚ: "Πρωτόγνωρο, θα είναι σαν... φιλικό" - Ατάκα για Μαρτίνς!

Ολυμπιακός: Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε στη Nova για το αυριανό (7/6) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για την ανανέωση του συμβολαίου του Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά ο μέσος του Ολυμπιακού μίλησε για:

-την περίοδο της καραντίνας: 
«Ήταν ένα πρωτόγνωρο γεγονός, δεν ξέραμε πώς να το αντιμετωπίσουμε και τι να περιμένουμε. Είμαστε χαρούμενοι που επιτέλους ήρθε η στιγμή να ξανακάνουμε αυτό που αγαπάμε κι αυτό που έχουμε μάθει τόσα χρόνια. Θα είναι δύσκολο να μπούμε πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Προσπαθήσαμε μέσα από τις ομαδικές προπονήσεις να βρούμε τα πατήματά μας και αρχής γενομένης από την Κυριακή να ξαναπαίξουμε το ποδόσφαιρο που παίζαμε και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό Στην αρχή στις προπονήσεις ήμασταν λίγο φοβισμένοι, αλλά μέρα με τη μέρα και προπόνηση με την προπόνηση δεν γινόταν να μην έρθεις σε επαφή».

-το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Και για εμάς προτόγνωρο είναι. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι σαν ένα δεύτερο ή τρίτο φιλικό προετοιμασίας, αν γίνεται να το πω κάπως έτσι. Θα χρειαστεί να δείξουμε προσοχή. Να κάνουμε τα απλά γιατί από ένα σημείο και μετά θα υπάρχει κούραση. Είναι το πρώτο επίσημο ματς μετά από καιρό, είναι πρωτόγνωρο, αλλά φυσικά πάμε για τη νίκη».

-την ανανέωση του συμβολαίου του Πέδρο Μαρτίνς: «Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα σε μια ομάδα από το να μένει ο ίδιος προπονητής, η ίδια φιλοσοφία. Είναι σημαντικό κομμάτι στην ομάδα. Ήταν σωστή κίνηση και όλα τα παιδιά είναι χαρούμενα που θα δουλεύουν στους ίδιους ρυθμούς και θα έχουν ένα πλάνο που γνωρίζουν και έχουν μπει σε αυτό εδώ και δύο χρόνια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags