Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή αποκάλυψη από Λουίς Ενρίκε! Έτσι εμψύχωσε τους παίκτες της Μπάρτσα στον τελικό του 2015
| 2020-06-07 06:35:00

Φοβερή αποκάλυψη από Λουίς Ενρίκε! Έτσι εμψύχωσε τους παίκτες της Μπάρτσα στον τελικό του 2015

Sportdog Team
Φοβερή αποκάλυψη από Λουίς Ενρίκε! Έτσι εμψύχωσε τους παίκτες της Μπάρτσα στον τελικό του 2015

Μία φοβερή αποκάλυψη έκανε ο Λουίς Ενρίκε στην επέτειο των πέντε ετών από την κατάκτηση του τελευταίου τροπαίου Champions League της Μπαρτσελόνα στον τελικό με την Γιουβέντους.

Με αφορμή εκείνη το σπουδαίο επίτευγμα των μπλαουγκράνα, που είχαν τότε στο ρόστερ τους μία από τις πιο εντυπωσιακές επιθετικές τριπλέτες της ιστορίας με τη συνύπαρξη των Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες, ο Λουίς Ενρίκε έδωσε συνέντευξη στην ισπανική τηλεόραση και αποκάλυψε ένα παρασκήνιο του τελικού.

Αυτό έλαβε χώρα στα αποδυτήρια, με κάποιους παίκτες να εκφράζουν την ανησυχία τους για το αν το στιλ παιχνιδιού τη ομάδας θα μπορούσε να τους οδηγήσει στη νίκη και τον τότε προπονητή της "Μπάρσα" να τους λέει μεταξύ σοβαρού και αστείου:

"Το χειρότερο πράγμα αυτή τη στιγμή είναι να είσαι παίκτης της Γιουβέντους και να έχεις να αντιμετωπίσεις την Μπαρτσελόνα.

Φανταστείτε να έχεις να μαρκάρεις τους Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες! Τον Ινιέστα και τον Μπουσκέτς!

Να προσπαθείς να σκοράρεις κόντρα στον Τερ Στέγκεν! Να είσαι ο Μοράτα και να προσπαθείς απέναντι στους Μαστσεράνο και Πικέ.

Να είσαι ο Εβρά και να προσπαθείς να αμυνθείς απέναντι στον Ντάνι Άλβες!"

Τα συγκεκριμένα λόγια, σύμφωνα με τον Λουίς Ενρίκε, αιφνιδίασαν άπαντες αλλά ταυτόχρονα έπαιξαν το ρόλο τους στο να ανεβάσουν την ψυχολογία της ομάδας, με το φινάλε να βρίσκει την Μπαρτσελόνα να επιβεβαιώνει τον τίτλο του φαβορί και να κατακτά το τρόπαιο επικρατώντας με 3-1, με σκόρερ τους Ράκιτιτς, Σουάρες και Νεϊμάρ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags