Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα γουστάρουν οι ΑΕΚτζήδες! Στήνει κιτρινόμαυρη πολιτεία ο Μελισσανίδης μετά την Αγιά Σοφιά
| 2020-06-07 00:29:00

Θα γουστάρουν οι ΑΕΚτζήδες! Στήνει κιτρινόμαυρη πολιτεία ο Μελισσανίδης μετά την Αγιά Σοφιά

Sportdog Team
Θα γουστάρουν οι ΑΕΚτζήδες! Στήνει κιτρινόμαυρη πολιτεία ο Μελισσανίδης μετά την Αγιά Σοφιά

Η Αγιά Σοφιά είναι μόνο η αρχή. Ένα υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο στα Σπάτα, έχει όραμα να δημιουργήσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όπως τόνισε ο Αλέξης Αλεξίου με αποκλειστικές δηλώσεις του στο aek365 και στην εκπομπή Full Time ΑΕΚ.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη όπου στο πρώτο μέρος ρωτήθηκε για το σπουδαίο έργο ανάπτυξης στα Σπάτα, εκεί όπου σύντομα θα υπάρχει ένα γήπεδο σύγχρονο στο οποίο θα γίνονται φιλικοί αγώνες με όλες τις ανέσεις και τα ματς των υποδομών.

Τα Σπάτα είναι ένα έργοζωής για την ΑΕΚ. Και το έργο ζωής αυτό, μεγαλώνει και αναπτύσσεται επειδή υπάρχει ο Μελισσανίδης. Είναι ένα όραμα για τον πρόεδρο και επιλογή του η ανάπτυξη αυτή. Θα είχε τελειώσει η διαδικασία με τα γήπεδα και την κατασκευή αλλά προέκυψαν γραφειοκρατικά προβλήματα με τα αρχαία. Κολλήσαμε με την πανδημία αλλά είμαστε πλέον στην τελική ευθεία και σύντομα θα ξεκινήσουν τα έργα κατασκευής πλέον, αφού όλα τα άλλα είναι τελειωμένα και σκοπός είναι να υπάρχει ένα σύγχρονο γήπεδο που θα καλύπτει κανονικά τις ανάγκες για φιλικούς αγώνες με όλες τις ανέσεις. Ενώ θα γίνονται στο γήπεδο αυτό και αγώνες των τμημάτων υποδομής. Είναι ένα έργο ζωής και τα Σπάτα που αναπτύσσονται είναι η πόλη της προπονούμενης ΑΕΚ. Είναι ένα υπερσύγχρονο κέντρο και όσο υπάρχει ο οραματιστής και εγγυητής Μελισσανίδης όλα αυτά τα έργα θα γίνονται», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Αλεξίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags