Facebook Pixel Ολυμπιακός: Παίρνει "δολοφόνο"! Νέος Ραντζέλοβιτς - "Αρπαγή" Μαρινάκη - Δείτε τι κάνει... (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-06-06 20:25:00

Παίρνει "δολοφόνο" ο Ολυμπιακός! Νέος Ραντζέλοβιτς - "Αρπαγή" Μαρινάκη - Δείτε τι κάνει... (ΒΙΝΤΕΟ)

του Παναγιώτη Νικολάου
Παίρνει "δολοφόνο" ο Ολυμπιακός! Νέος Ραντζέλοβιτς - "Αρπαγή" Μαρινάκη - Δείτε τι κάνει... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολυμπιακός: Τα δύο γκολ που σημείωσε στον αγώνα Κυπέλλου Σερβίας με την Τσουκαρίτσκι δεν ήταν αρκετά για τη Ραντνίτσκι Νις για να πάρει την πρόκριση. Μάλλον καλύτερα η ομάδα του δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο Νίκολα Τσούμιτς την έβαλε μπροστά με δύο προσωπικά τέρματα στο 14' και στο 23'.

Γιατί η εμφάνιση του 22χρονου ποδοσφαιριστή επανέφερε το όνομά του στο ερυθρόλευκο προσκήνιο δίνοντας άλλη μία τροφή για συζήτηση για τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού. Ήδη το sportdog σας έχει ενημερώσει για τα δεδομένα της υπόθεσης απόκτησης του εξτρέμ που φαίνονται να διαφοροποιούνται με το πλασάρισμα του Τσούμιτς στην εξίσωση.

Φέτος που αγωνίζεται ως δανεικός στη Ραντνίτσκι από τον Ολυμπιακό ο Τσούμιτς έπαιξε 24 παιχνίδια, σκόραρε τα μισά γκολ (12), άρα έχει ευστοχία ένα γκολ κάθε δύο παιχνίδια και μοίρασε δύο ασίστ.

Μετά το πρόσφατο παιχνίδι του Κυπέλλου ο σερβικός Τύπος αποκάλεσε τον Τσούμιτς της Ραντνίτσκι ως μαργαριτάρι μαζί με τον Σλόμπονταν Τέντιτς της Τσουκαρίτσκι, ο οποίος στο ίδιο παιχνίδι πέτυχε χατ τρικ (πεν. 45', 82', 92') και έδωσε στην ομάδα του την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Οι Σέρβοι έχουν να λένε για τα δολοφονικά ένστικτα του Τσούμιτς. "Έδειξε για άλλη μια φορά πόσο θανατηφόρος μπορεί να είναι", αναφέρθηκε σε δημοσίευμα. Μάλιστα, ο Τύπος στη Σερβία παραλληλίζει την περίπτωσή του με αυτή του Ραντζέλοβιτς, του οποίου τη θέση πήρε στη Ραντνίτσκι, όταν ο συμπατριώτης του υπέγραψε στον Ολυμπιακό.

"Ήταν υπέροχος. Έπαιξε έναν αγώνα, στον οποίο έδειξε ότι μπορεί να ακολουθήσει τα βήματα του Ραντζέλοβιτς με τη φανέλα της ομάδας του Πειραιά", αναφέρουν οι συμπατριώτες του Τσούμιτς, οι οποίοι στέκονται στο γεγονός, ότι ο Ερυθρός Αστέρας τον έχασε μέσα από τα χέρια του, επειδή τον ζήτησε ως δανεικό αντί να τον αποκτήσει.

Ο Νίκολα Τσούμιτς είναι ένας παίκτης με πολύ καλά στοιχεία που βελτιώθηκε πολύ αυτή τη σεζόν στη Ραντνίτσκι και οι συμπατριώτες του θεωρούν ότι είναι έτοιμος να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το sportdog ο ποδοσφαιριστής είναι εντελώς αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο. Δεν παρεκκλίνει. Εκτός γηπέδου είναι πολύ ήσυχος και όλοι έχουν να λένε για έναν πολύ δυνατό χαρακτήρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έριξε τη βόμβα ο Σλούκας! "Εκεί θέλω να πάω, αν φύγω από τη Φενέρ" - Είπε Ολυμπιακό ή μήπως...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags