06/06/20 - 23:12

Φερέιρα για το ντέρμπι με Ολυμπιακό: "Θα δώσουμε απαντήσεις στο γήπεδο" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Φερέιρα για το ντέρμπι με Ολυμπιακό: "Θα δώσουμε απαντήσεις στο γήπεδο" (ΒΙΝΤΕΟ)
1.019views 0shares

ΠΑΟΚ: Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και το μεγάλο διάστημα διακοπής λόγω του κορωνοϊού μίλησε στο PAOK TV ο τεχνικός του Δικεφάλου, Άμπελ Φερέιρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα δώσουμε απαντήσεις στο γήπεδο. Πράγματι, αυτό ήταν το μίνιμουμ χρονικό διάστημα που θέλαμε να έχουμε ομαδικές προπονήσεις, αλλά θα πρέπει να κοιτάζουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν και να τις βλέπουμε ως προκλήσεις για να ξεπεράσουμε τον εαυτόν μας. Ήταν μια χρονική περίοδος πολύ δύσκολη για όλο τον κόσμο, παίκτες και κοινωνία γενικότερα, αλλά νομίζω ότι η κυβέρνηση πήρε έγκαιρα τα απαιτούμενα μέτρα, ώστε να ελέγξει απόλυτα την κατάσταση πριν εκτραχυνθεί.

Πλέον, το πιο σημαντικό είναι σιγά-σιγά να επιστρέψουμε στην κανονικότητα σε όλους τους τομείς, στο ποδόσφαιρο, στην κοινωνία, στις δουλειές, ώστε να ανυψωθεί η οικονομία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε εξάλλου ότι ζούμε σε μια χώρα, της οποίας η οικονομία βασίζεται πολύ στον τουρισμό. Οπότε, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Πάντα συμμορφωμένοι στους κανόνες και τα μέτρα που υφίστανται. Διότι λόγω αυτών έχουμε καταφέρει ως χώρα να ελέγξουμε πολύ καλά αυτήν την πανδημία».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ