Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ο Ενέα Μιχάι στάθηκε στα σημεία που έκριναν το ντέρμπι.
| 2020-06-07 23:00:00

Ατάκα-φωτιά Μιχάι: "Χάσαμε το μέταλλο της περσινής ομάδας – Θα κερδίζαμε το παιχνίδι εάν…"

Sportdog Team
Ατάκα-φωτιά Μιχάι: "Χάσαμε το μέταλλο της περσινής ομάδας – Θα κερδίζαμε το παιχνίδι εάν…"

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ο Ενέα Μιχάι στάθηκε στα σημεία που έκριναν το ντέρμπι.

Ο άσος του Δικεφάλου τόνισε πως εάν έβαζε η ομάδα του ένα γκολ τότε θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει το παιχνίδι.

Παράλληλα σχολίασε πως η φετινή ομάδα δεν έχει το μέταλλο που είχε η περσινή.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του PAOK TV:

Αρχικά σχολίασε: «Είναι πρωτόγνωρη κατάσταση αλλά το ίδιο ισχύει για τον αντίπαλο δεν θα σταθώ εκεί. Δεν μπήκαμε καλά έπρεπε να είμαστε πιο agressive. Ο αντίπαλος πέτυχε ένα γκολ και μας επηρέασε αυτό»

Για το αν ήταν παιχνίδι του ενός γκολ: «Δεν θεωρώ ότι ήταν ματς του ενός γκολ. Αν ισοφαρίζαμε πιστεύω ότι θα κερδίζαμε το παιχνίδι. Δεν ήμασταν τόσο agressive επιθετικά και αμυντικά».

Για το τι δεν πήγε καλά: «Πρέπει να κάνουμε τα πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν τα κάνουμε. Αυτό είναι κάτι που μας προβληματίζει, δεν ξέρω γιατί δεν τα βγάζουμε στο παιχνίδι. Είναι συλλογικό το θέμα όχι ατομικό και είναι βασικό για μένα ότι έχουμε χάσει αυτό το μέταλλο της περσινής ομάδας».

Για την ανάδειξη του σε πολυτιμότερο παίκτη: «Πραγματικά το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Θέλαμε να κερδίσουμε και να πάρουμε το αποτέλεσμα που έπρεπε όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία».

Για το πως θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στη συνέχεια: «Δεν πρέπει να τα βάψουμε μαύρα. Δεν έπρεπε να γίνει αυτή η ήττα, τα πλέι οφ είναι μαραθώνιος, μπορεί το πρωτάθλημα να έχει κριθεί αλλά ακόμα υπάρχει η δεύτερη θέση, δεν έχει τελειώσει ακόμα»

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags