Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Τσούμπα Ακπόμ: Αποθέωση για Ακπόμ: "Ταιριάζει στο παιχνίδι τους - Κι εκεί μπορεί να παίξει - Κρίσιμα γκολ με ΠΑΟΚ"
| 2020-06-08 16:37:00

Αποθέωση για Ακπόμ: "Ταιριάζει στο παιχνίδι τους - Κι εκεί μπορεί να παίξει - Κρίσιμα γκολ με ΠΑΟΚ"

Sportdog Team
Αποθέωση για Ακπόμ: "Ταιριάζει στο παιχνίδι τους - Κι εκεί μπορεί να παίξει - Κρίσιμα γκολ με ΠΑΟΚ"

ΠΑΟΚ - Τσούμπα Ακπόμ: Αφιέρωμα στον άσο του Δικεφάλου του Βορρά έκαναν οι Νιγηριανοί μετά την δήλωση του ίδιου ότι θέλει να παίξει με τα χρώματα της εθνικής Νιγηρίας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι Νιγηριανοί:

«Οι Σούπερ Αετοί μπορούν να βασίζονται και στον, γεννημένο στην Βρετανία, Τσούμπα Ακπόμ, ο οποίος ταιριάζει πραγματικά στον τρόπο παιχνιδιού τους. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει  στην κορυφή της επίθεσης αλλά και να δώσει  βοήθειες από τα άκρα.

Μετά την ολοκλήρωση της μακρόχρονης σχέσης του με την Άρσεναλ, ο Τσούμπα μεταπήδησε στην Ελλάδα όπου έκανε καλύτερα πράγματα, σημειώνοντας κρίσιμα γκολ στην πορεία του ΠΑΟΚ προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Φέτος έχει επτά γκολ και δυο ασίστ σε 23 αγώνες πρωταθλήματος και δεν είναι άγνωστος στην Εθνική Νιγηρίας.

Ο Άκπομ μπορεί να δώσει περισσότερες επιλογές και να προσθέσει ποιότητα στην επίθεση της Νιγηρίας. Είναι αρκετά καλός και έχει ήδη δηλώσει έτοιμος να πολεμήσει για μια θέση στην ομάδα.

Ο 24χρονος έχει ανακοινώσει την πρόθεση του να αγωνιστεί για τους Σούπερ Αετούς, από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις«μικρές» ομάδες της Εθνικής Αγγλίας, με 21 γκολ σε 42 εμφανίσεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags