Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ποιος Ελ Αραμπί και ποιος Βαλμπουενά; Αυτός το γύρισε με ΠΑΟΚ
| 2020-06-09 11:00:00

Ποιος Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά; Αυτός το γύρισε με ΠΑΟΚ - Αν συνεχίσει έτσι, τινάζει την μπάνκα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ποιος Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά; Αυτός το γύρισε με ΠΑΟΚ - Αν συνεχίσει έτσι, τινάζει την μπάνκα!

Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Πέραν της συνολικής εικόνας, με την εντυπωσιακή για τα δεδομένα και τις συνθήκες που υφίστανται για κάθε ομάδα μετά από τρίμηνη (και βάλε) αποχή, πέραν των αυτονόητων αναφορών για το πρωταγωνιστικό δίδυμο -για ακόμη μια φορά- των Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, που αύξησαν τους λογαριασμούς τους σε ασίστ και γκολ αντίστοιχα, πέρνα της σταθερότητας, της γνωστής σταθερότητας, που έδειξαν οι τρεις του κέντρου στο προχτεσινό παιχνίδι της Τούμπας, αυτό που σίγουρα πρέπει να κρατήσουμε από το συγκεκριμένο ματς είναι και η εμφάνιση, η εξαιρετική παρουσία του Ρούμπεν Σεμέδo.

Και ειδικά σε μια στιγμή ιδιαίτερα φορτισμένη για τον ίδιο, αφού όπως έγινε γνωστό έχασε δύο μέρες πριν το παιχνίδι τη γυναίκα που τον μεγάλωσε ουσιαστικά, τη νονά του (και για την κηδεία της οποίας έχει πάρει άδεια να μεταβεί στην Πορτογαλία). Παρά ταύτα, ήταν (σχεδόν) αλάνθαστος το απόγευμα της Κυριακής (μόνα του λάθη δύο μεταβιβάσεις που έστειλε στα... πουλιά σε φάση πίεσης των αντίπαλων μεσοεπιθετικών), αποτρέποντας σε αρκετές περιπτώσεις με τις επεμβάσεις και τις τοποθετήσεις του, επικίνδυνες καταστάσεις για τα καρέ του Σα.

Θυμηθείτε το τελευταίο του, προ καραντίνας, παιχνίδι. Ηταν κόντρα στη Γουλβς, στο άδειο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο των "16" του Γιουρόπα Λιγκ. Και παρότι δεν ευθύνεται πρακτικά για το ότι βρέθηκε σε φάση 1vs1 με τον Ζότα, εν τούτοις αυτό που έμεινε ήταν η αντίδραση που οδήγησε στην αποβολή του στο ημίωρο της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Αντίδραση που πυροδότησε κριτική, συντηρώντας καθ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας, σενάρια περί καλοκαιρινής πώλησής του.

Αυτή, σίγουρα, δεν αποκλείεται. Ισα ίσα μάλιστα που "δουλεύεται" κιόλας. Και μάλιστα έναντι τιμής που ο Ολυμπιακός δεν έχει συνηθίσει και δεν θα περίμενε κανείς να συζητούσε με δεδομένο ότι μόλις το περασμένο καλοκαίρι δαπάνησε 4,5 εκατ. ευρώ για την αγορά του από τη Βιγιαρεάλ. Προτεραιότητα των "ερυθρόλευκων", παρά τα περί του αντιθέτου θρυλούμενα, δεν είναι σε καμία περίπτωση η πώληση του Πορτογάλου.

Η όλη κουβέντα πάντως σχετικά με την αστάθειά του, είχε δώσει λαβή σε διάφορες αναζητήσεις. Το έδαφος, κακά τα ψέματα, δεν έμοιαζε πρόσφορο (βάσει της ανταπόκρισης που είχε το όνομα του Σεμέδο στην ευρωπαϊκή αγορά). Εμφανίσεις όμως όπως η κυριακάτικη βοηθάνε τον Πορτογάλο. Αφενός να αλλάξει γρήγορα η (όποια) τάση περί άμεσης πώλησής του υπάρχει στον Πειραιά και αφετέρου, αν δεν αλλάξει, να ενισχυθεί η εικόνα του στο εξωτερικό και να "πουσαριστεί" καλύτερα και αποτελεσματικότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διέρρευσε πριν από λίγο - Τέλος στο σήριαλ - "Υπέγραψε" μέσα στην Τούμπα παικταράς του Ολυμπιακού!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags