Facebook Pixel Sportdog.gr | Βούιξε... η πιάτσα – Αυτός ανακοινώνεται από τον Παναθηναϊκό – Τι αναφέρουν τα δημοσιεύματα
| 2020-06-09 20:23:00

Βούιξε... η πιάτσα – Αυτός ανακοινώνεται από τον Παναθηναϊκό – Τι αναφέρουν τα δημοσιεύματα

Sportdog Team
Βούιξε... η πιάτσα – Αυτός ανακοινώνεται από τον Παναθηναϊκό – Τι αναφέρουν τα δημοσιεύματα

Παναθηναϊκός: Από ώρα σε ώρα ανακοινώνεται η πρόσληψη του Ντάνι Πογιάτος στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία.

Όπως ακούγεται τον τελευταίο καιρό ο Ισπανός τεχνικός θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Δώνη, στον πάγκο του Τριφυλλιού μετά την ολοκλήρωση των πλέι οφ.

Η Ισπανική εφημερίδα «Marca» κάνει αναφορά στο θέμα και σχολιάζει πως: «ο Πογιάτος θα ανακοινωθεί σύντομα ως προπονητής του Παναθηναϊκού». Από την ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης θα αποχωρήσει και ο Μανόλο Ντίαζ, δίχως να συνδέεται στο ρεπορτάζ ενδεχόμενο συνεργασία του με τον 46χρονο προπονητή στον Παναθηναϊκό, αν και είναι πιθανό να υπάρχουν επαφές με τον Τσάβι Ρόκα για τη στελέχωση του προπονητικού τιμ της επόμενης σεζόν.

Το ρεπορτάζ συμπληρώνει πως: «Η δουλειά του βοήθησε προπονητές όπως ο Σαντιάγκο Σολάρι, ο Γκούτι, ο Αλβαρο Μπενίτο, ο Τσάβι Αλόνσο, ο Ραούλ, ακόμη και τον Ρομπέρτο Κάρλος που είναι στο σταφ της Καστίγια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags