Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελό “χινάρι” που έβγαλε πρωταθλητή τον Ολυμπιακό!
| 2020-06-10 13:18:00

Τρελό “χινάρι” που έβγαλε πρωταθλητή τον Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Τρελό “χινάρι” που έβγαλε πρωταθλητή τον Ολυμπιακό!

Διαβάστε τι έγινε σαν σήμερα, 10 Ιουνίου, στο σχετικό αφιέρωμα της επίσημης ιστοσελίδας της Super League:

1962

Ο Άρης γίνεται η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Α’ Εθνικής, που νικά εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό, αφού οι «πράσινοι» ήταν αήττητοι σε 43 εντός έδρας παιχνίδια. Αυτό το 1-0 (38’ κεφαλιά Κεμαλίδης), και αφού χρειάστηκε να αποκρούσει πέναλτι του Χολέβα ο Πετράκης, έβγαλε τον Άρη από κάθε κίνδυνο υποβιβασμού.

1967

Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ είναι η τελευταία ελπίδα της αθηναϊκής ομάδας, για να μείνει στη διεκδίκηση του τίτλου, καθώς ο Ολυμπιακός είναι τέσσερις βαθμούς μπροστά. Τελικά το παιχνίδι τελειώνει 1-1 (15’ σουτ Γκαϊτατζής – 12’ κεφαλιά Παπαϊωάννου) και ο Ολυμπιακός κρατάει τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών και είναι μαθηματικά πρωταθλητής.

2000

Στο τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ για ένα εισιτήριο για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, ο Ηρακλής υποδέχεται τον Πανιώνιο και του αρκεί η ισοπαλία για να είναι πρώτος, αφού έχει νικήσει και τον Άρη. Ο Πανιώνιος παλεύει, αλλά το τελικό 2-2 (37’ σουτ Ξενίδης, 69’ σουτ Ντεμπά – 52’ σουτ Σοκολόφσκι, 68’ πέναλτι Κλιάεβιτς) βγάζει στην Ευρώπη τον Ηρακλή.

2001

Στο ξεκίνημα των πλέι άουτ οι γηπεδούχοι επικρατούν. Ο ΟΦΗ τυπικά γηπεδούχος στη Ρόδο νικά τον ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 (34’ σουτ Γκόμες) και η Παναχαϊκή τον Πανηλειακό με 2-0 (35’ πέναλτι, 89’ κεφαλιά Βούκτσεβιτς). Από τα δύο ζευγάρια θα παραμείνουν στην κατηγορία οι ομάδες που θα κάνουν πρώτες δύο νίκες.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags