Facebook Pixel Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Ετοιμάζεται για ηχηρή πώληση - Ποιο είναι το ποσό που "πιάνει"
| 2020-06-11 11:25:00

Τραγικές εξελίξεις, "διαλύεται" η Μπενφίκα - Φεύγει με ποσό-ΣΟΚ ο Βλαχοδήμος - Παίρνει... Τσιμίκα;

του Νίκου Στεργίου
Τραγικές εξελίξεις, "διαλύεται" η Μπενφίκα - Φεύγει με ποσό-ΣΟΚ ο Βλαχοδήμος - Παίρνει... Τσιμίκα;

Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Δεν είναι όλοι... Μπάγερν μετά την επιστροφή των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Υπάρχει και αντιπαράδειγμα των Βαυαρών και αυτό μπορεί να επικεντρωθεί στην Μπενφίκα! Οι Λουζιτανοί επέστρεψαν στη δράση ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που τους βρήκε η "καραντίνα"!

Ισοπαλία εντός έδρας με την Τοντέλα (0-0), αδυναμία έτσι να αξιοποιήσουν την γκέλα της Πόρτο και να περάσουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή, με την επίθεση με πέτρες στο λεωφορείο της ομάδας και τον βανδαλισμό των εξωτερικών χώρων των σπιτιών του προπονητή και ορισμένων παικτών, να ακολουθούν.

Στο μεσοδιάστημα της χθεσινής αναμέτρησης με την Πορτιμονένσε, οι "αετοί" κατόπιν απόφασης του προέδρου Βιέρα έμειναν "μαντρωμένοι" στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Φάνηκε να λειτουργεί, αφού στο ημίχρονο του δεύτερου παιχνιδιού τους ήταν μπροστά με 2-0, ωστόσο το σοκ τους περίμενε στο δεύτερο, όταν η Πορτιμονένσε κατάφερε να ισοφαρίσει, υποχρεώνοντας τους σε δεύτερη σερί ισοπαλία.

Και στη δεύτερη θέση, αφού η Πόρτο κέρδισε με 1-0 τη Μαρίτιμο. Η φόρμα της Μπενφίκα, τραγική: 7 βαθμοί σε 7 αγωνιστικές, μια μόνο νίκη σε 10! Και τα πάντα πλέον, αναφορικά ακόμη και με την παραμονή του κόουτς Μπρούνο Λάζε, ορθάνοιχτα.

Ελληνικό ενδιαφέρον πάντα υπάρχει στους Λουζιτανούς. Προφανώς και εστιάζει στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ο οποίος πάντως δεν μοιάζει να επηρεάζεται. Ούτε η θέση του κινδυνεύει, ούτε -φυσικά- θέλει να φύγει από το "Ντα Λουζ", ούτε και η πολιτική της Mπενφίκα για παραχώρησή του αλλάζει. Τα 60 εκατ. ευρώ της ρήτρας δημοσίως εξακολουθεί να είναι το αντίτιμο που ζητάνε, πρακτικά δεν πρόκειται να "ακούσουν" τίποτα λιγότερα από 20-25 εκατ. ευρώ. Και αυτό διαμηνύουν προς τις (αρκετές) ενδιαφερόμενες ομάδες που έχουν το τελευταίο διάστημα διερευνήσει τις προσθέσεις της.

Κάτι ακόμη που ενδεχομένως να έχει ελληνικές προεκτάσεις. Στη χθεσινή αναμέτρηση τραυματίστηκε φαινομενικά σοβαρά ο αριστερός μπακ των Λουζιτανών, Γκριμάλντο, κάτι που αν επιβεβαιωθεί θα φέρει τους "αετούς" σε αναζήτηση αριστερού μπακ. Εκτός όμως του Ισπανού, χτύπησε και ο Ζαρντέλ, ο 34χρονος στόπερ, ο οποίος πολλές φορές φέτος έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς. Και αφήνει την Mπενφίκα με δύο κεντρικούς αμυντικούς μόνο για το υπόλοιπο της σεζόν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Τέλος" ο Ινσούα από ΠΑΟ - Αποκάλυψε πού θα συνεχίσει την καριέρα του - Τεράστια έκπληξη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags